Presa, cîinele de pază al nunților de celebrități -V-. Explozia a fost în capul lor!

11011235_1204836596212736_7053085678006408711_n

Incendiul din Colectiv s-a declanșat pe la ora 10.

La ora 12, deci după două ore, toate (TOATE!!!) ”televiziunile de știri” vorbeau despre ”o explozie la o petrecere de Halloween”.

Cum este posibil ca mass media românească, cea care ar trebui să informeze, să supureze de o asemenea crasă lipsă de profesionalism?

Era de ajuns să se verifice site-ul oficial al clubului sau pagina de Facebook, ca să se afle că la Colectiv era găzduit vineri seara un concert rock, fără nici o legatură cu Halloweenul.

Dar nu. S-a dovedit a fi un demers mult prea complicat pentru ”jurnaliștii români”, cei care se întrec acum să plîngă, cu lacrimi de crocodil, tragedia.

Și mai revoltător este că TOATE televiziunile au difuzat aceleași informații atît de departe de adevăr, ca dovadă fără echivoc a faptului că e de ajuns să lanseze unii o gogomanie, că o preiau ulterior toți, în bloc.

Nu e astfel de mirare că bigoții înapoiați din România se grăbesc să îi blameze pe cei care au murit ca fiind ”sataniști”.

Trebuie spus că nu contează care era credința oamenilor prezenți vineri seara în clubul care a luat foc. Contează că tragedia s-a produs tocmai din cauza lipsei de cunoștințe și a fatalismului organizatorilor, atît de specifice cu precădere bigoților proști.

Prin urmare, sataniști se dovedesc a fi chiar ticăloșii care se bat cu credința în piept și trăiesc cu iluzia ca l-au confiscat ei pe Dumnezeu!

Oamenii nu au murit pentru că i-a pedepsit Dumnezeu, ci pentru că au fost ignorate niște minime norme de siguranță, care trebuiau cunoscute de cei ce ar fi trebuit să prevină tragedia asta.

Dar, tipic românesc, nimeni nu a făcut nimic să prevină. În schimb, toți își rup acum cămașa de pe ei și se bat cu cărămida în piept, pentru ca mîine să uite tot, ăștia care fac acum pe autoritățile Statului.

Așa că Oprea, Iohannis, Ponta, Popescu – Piedone, hienele din ”presă”, jos labele de pe moartea copiilor ăia! Nu vă faceți imagine și din tragedia oamenilor, nemernicilor!

Trăim, din păcate, în anul de grație 2015, la o degradare fără precedent a calității umane și profesionale.

Prostia, superficialitatea, ipocrizia, ticăloșia, le vedem zi de zi, minut de minut, la televizor, ne dau lecții de morală și de viață.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg