Manipulările jegoase continuă

varanucuciine

După ce, timp de mai bine de două săptămîni, au fost, prin linșajul mediatic dement pe care l-au executat, principalul factor care a stat la baza declanșării isteriei generale împotriva cîinilor fără stăpîn, mai mulți realizatori de la Antena 3 au avut incredibilul tupeu, nemaiîntîlnita ipocrizie să aducă un cățel în studio pentru a-l mîngîia pe spate.

Mai mult, anteniștii o ard acum mai “echidistant” și mai “deontologic” decît niciodată, neputînd să doarmă noaptea de grija situației cîinilor fără stăpîn și lăudîndu-se în stînga și în dreapta cum au adoptat ei căței de la distanță.

Nici căcat nu au mîncat, nici gura nu le miroase.

Să se fi speriat “profesioniștii” de la Antena 3 de efectele campaniei fără precedent pe care au dus-o împotriva cîinilor de pe stradă? Să aibă mustrări de conștiință în fața situației incredibile în care, isterizați din cale-afară de schizofrenia din mass media, unii concetățeni de-ai noștri mai săraci cu duhul au trecut, fără întîrziere, la torturarea și uciderea în chinuri a oricărui cîine ce a avut ghinionul să le iasă în față?

Puțin probabil, pentru că nu se poate vorbi de conștiință în cazul unora care dau dovadă, așa cum am arătat mai sus, de un tupeu și o ipocrizie greu de imaginat pentru un om cu minim bun-simț.

Pesemne că mizeriile pe care le-a făcut Antena 3, atît în privința cățeilor fără stăpîn, cît și a protestelor împotriva RMGC, au făcut audiența postului să scadă drastic. Și cum singura instanță în fața căreia răspund anteniștii e banul, a fost necesară o regîndire din mers a poziționării Antena 3 față de aceste două probleme.

Mai ales că ai altă greutate cînd instigi la omorîrea unor suflete nevinovate din poziția celui care se face că îi pasă. Și, fără audiență, poate Antena 3 să dea în buclă reclamele pentru Roșia Montană mult și bine, dacă tot nu le vede nimeni și, prin urmare, nu mai primește bani pentru asta.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg