Antena dada, televiziunea de știri în stilul Urmuz -II-. Analistul hibrid

Românii de rînd, care nu se prea pricep la politică externă și nu știu cum să interpreteze ultimele evoluții geo-politice internaționale, se pot uita fără grijă la Antena 3, pentru a fi luminați și educați de niște oameni mult mai deștepți decit marea masă, analiști, specialiști, jurnaliști și alti deontologi.

Mai ales că ce se poate auzi, în ultimele seri, acolo, are darul să pună serios pe gînduri un om cu frica lui Dumnezeu!

Astfel, putem să aflăm că țara noastră are scut NATO, rachete NATO, baze NATO, trupe NATO, că este foarte posibil ca în curînd să avem pe teritoriul nostru și focoase nucleare NATO, că România a sufocat Marea Neagră cu marină NATO, iar faptul că a adus tot acest arsenal foarte aproape de granițele Rusiei arată, încă o dată, că Moscova este cea mai mare amenințare pentru noi și cel mai mare dușman al nostru.

În plus, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, este un ticălos plin de intenții belicoase, care amenință România și dă de înțeles că înarmarea pînă în dinți a țării noastre, sub umbrela NATO, nu lasă Moscova indiferentă!

Ba, mai mult, Rusia duce în permanență un război-hibrid împotriva României și a slăbit considerabil Statul român prin abuzurile făcute de DNA, în așa-zisa luptă anti-corupție!

Și asta nu e tot! Pentru a ne împiedica să le devenim un adversar de temut, în domeniul exportului de gaze naturale, rușii au făcut tot posibilul să își extindă sfera de influență asupra Austriei, Germaniei și virtual a întregii Uniuni Europene, pentru a ne pune bețe în roate, de la nivelul Comisiei Europene!

Apoi au făcut tot ce era necesar pentru a-l pune pe Trump președinte în SUA, doar ca să fie siguri că astfel vor putea controla de la distanță politicile României legate de gazele naturale!

În concluzie, Rusia deține în prezent controlul asupra UE și SUA, România fiind ultimul bastion al democrației, europenismului și capitalismului în lume, ultima redută pe care Federația Rusă trebuie să o dărîme, pentru a redeveni hegemonul internațional de altădată!

Noroc că România are eroi precum Dragnea și Vâlcov, care nu se dau nici morți!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg