Antena 1 faţă cu responsabilitatea socială

crudu-capatos

Campania “Împreună dăm viaţă poveştilor” de la Antena 1 a avut un final apoteotic. Astfel, după ce postul ne-a prezentat uluitoarele poveşti de viaţă ale unor oameni demni de toată stima, Antena 1 a şi-a delectat, pardon, audienţa, cu senzaţionala căsătorie în direct a extrem de onorabililor, oameni de aleasă cultură şi profundă înţelepciune, robii lui Dumnezeu Ogică şi Moculeasca.

Din păcate, La dama blanca (!!) nu a putut fi prezentă la înălţătorul moment, dar se pare că a transmis mirilor cele mai bune urări prin intermediul lui Serghei Mizil, care i-a spus lui Mitoşeru care a trasmis mai departe alesele gînduri fericiţilor miri.

Dealtfel, nici nu ar fi fost nevoie de acest telefon fără fir, întrucît La dama blanca (!!!!) este, după cum se ştie, o clarvăzătoare cu foarte multă clarviziune ce ar fi putut să îşi transmită urările prin telepatie. Dar a existat temerea că undele cerebrale vor bruia aparatele din platoul emisiunii “Un show păcătos” şi responsabilii de la Antena 1, oameni cu profund respect faţă de telespectatorii lor, aşa cum îi ştim cu toţii, nu au vrut să rişte ca fanii emisiunii să rateze magicul moment transmis în direct.

În plus, de faţă era şi Daniela Crudu, despre care se ştie că este o cerebrală ce ar fi putut fi foarte uşor atinsă de unda de şoc telepatică şi este greu de anticipat care ar fi fost urmările. Mai ales că sus-numita, scuzaţi, Crudu, tocmai şi-a schimbat locul de muncă şi este probabil încă afectată de tranziţia la responsabilităţile pe care le solicită noua fişă a postului.

În ceea ce o priveşte, însă, se pare că există convingerea unanimă din partea şefilor de la Antena 1 că este o profesionistă desăvîrşită care reprezintă cu onoare şi succes postul.

Altfel nu se poate explica de ce, după un scandal de genul celui în care a fost implicată Daniela Crudu, cu accente ce au implicat din partea vedetei (sic!) un comportament similar celui de, pardon, curvă penală, postul ce ţine de trustul Intact (intact unde?) continuă să o ţină pe aceasta în braţe şi să îi ofere o perspectivă profesională la care alţi tineri mai mintoşi şi cu mai multă pregătire nu pot decît să aspire.

Că nu putea Antena 1 să îşi scutească telespectatorii de o petardă, din mulţimea de bombe fumigene ce populeză postul, şi să îşi scadă audienţa. Aşa că au transferat-o pe Daniela Crudu de la emisiunea de dimineaţă. Nu la cea de după amiază pentru că, nu-i aşa, “Acces direct” este un program asimilat publicului ţintă al ştirilor de la ora 5, nu foarte educat, ci tocmai noaptea, după ora 12, cînd adevăraţii intelectuali deschid televizoarele.

Cu asemnea exemple vii de profesionişti în ale televiziunii, este deja un act de mare curaj din partea Antenei 1 să îşi mai susţină programele de implicare şi responsabilitate socială. Sau poate că responsabilitatea faţă de societate merge mînă în mînă cu emisiunile groteşti, de un prost-gust monstruos, în viziunea celor ce conduc postul.

În aceste condiţii, ceea ce ni se pregăteşte din partea Antenei 1, cu tot cu campania promoţională agresivă de rigoare, nu poate fi decît o fuziune cu un alt post foarte profesionist şi responsabil, pe numele său OTV.

Primele transferuri au fost deja făcute.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Antena 1 faţă cu responsabilitatea socială

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg