Treziți-vă, bă! -V-. Paralel-șmaralel

Mizeria propagandistică, repetată pînă la saturație, cu statul paralel, statul invizibil șamd, este o foarte deștept lucrată găselniță pentru a scoate în față un inamic imaginar și a distrage atenția publică de la cei ce îngroapă cu adevărat România.

De fapt, opresiunea și asuprirea nu le face ”statul paralel”, ci greaua cismă imperialistă ce sufocă România, cu ale cărui simboluri în brațe fac niște proști miting pentru democrație!

Iar cei ce au organizat și condus mitingul de sîmbătă seară al PSD & comp. sînt chiar lacheii cuminți ai imperialiștilor!

Ca dovadă că diferența între #rezist și PSD #paralelșmaralel este că se închină la alți stăpîni din exterior, altfel, au și unii, și ceilalți, aceeași mentalitate de iobagi proști și umili, gata oricînd să se arunce cu capul în țărînă și să pupe papucul asupritorilor.

Se tot spune că serviciile secrete ”au capturat Statul” și au instalat un regim de teroare. Dar își aduce aminte cineva de vreo lovitură militară de forță dată în ultimii ani, în afară de evenimentele din 1989?

Din contră, serviciile secrete au preluat cuțitul și furculița în cadrul celui mai pașnic proces de ”democratizare” și instaurare a ”statului de drept”, proces implementat și dirijat cu foarte mare grijă de la Washington și Bruxelles, încă din 1990 și pînă în prezent.

Statul paralel a distrus economia României prin așa-zisele privatizări și prin listarea pe bursă a avuției naționale?

Statul paralel a făcut să ne fie cărate pădurile peste granițe și cumpărate pămînturile pe doi lei, de către străini?

Statul paralel a cedat pe nimic resursele naturale?

Statul paralel i-a sărăcit și prigonit în toate felurile pe români, statul paralel irosește în mod dement miliarde și miliarde dolari, cumpărînd arme de la americani, evrei și din Europa Occidentală?

Nu, Statul român a făcut-o, cît se poate de oficial, condus de argații din toate partidele ai Stăpînirii străine!

”Statul paralel” este chiar Statul român, care din 1990 și pînă în prezent reprezintă și se luptă pentru cu totul alte interese decît ale poporului din această țară.

Mitingul pesedist de sîmbătă seara a fost, ca atare, cea mai mare formă fără fond care a putut fi văzută vreodată, cea mai mare bulă de săpun din ultimii 30 de ani.

Să protestezi împotriva ”statului paralel” cu drapelul UE în brațe e ca și cum te-ai duce la Bibi de la Tel Aviv să plîngi, pe umărul lui, soarta palestinienilor.

Treziți-vă, bă!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg