Treziți-vă, bă!

Urîte vremuri trăim!

Străinii se răfuiesc pe țara noastră, prin intermediul slugilor lor, care dețin funcții la cel mai înalt nivel în România.

Ciobanul Culaie de la Sibiu, zapciul Stăpînirii străine în țara noastră, vorbește nonșalant, public, despre ”reforma administrativ-teritorială”, adică despre regionalizare, care ar trebui să se realizezeîn 2018, fix la o sută de ani de la nașterea României Mari.

Asta în condițiile în care regionalizarea este ultimul pas spre desființarea României, altfel spus, spre ”europenizarea ei totală”, așa cum din puțul gîndirii s-a riscat să glăsuiască ciobanul Culaie, încă din primele sale zile de mandat.

Nici un glas nu se va ridica împotriva regionalizării, din clasa politică actuală, pentru că partidul unic PLM (Partidul Licuriciului Mare = PSD + PNL + PMP + USR) este strîns unit, ca un monolit, în jurul intereselor legate de trădarea României și vinderea ei pe nimic.

Iar românii mai au puterea, mai au naivitatea, mai au incredibila capacitate de a permite să fie manipulați și de a se lăsa iar tîrîți în certuri violente, sprijinind pe unul sau pe altul.

Dar de ce?

Este vreun oficial al Statului român patriot?

Este vreunul care a întreprins vreun demers concret pentru ieșirea din UE, pentru încetarea cumpărării de armament de la americani, stoparea defrișărilor demente, recuperarea pămîntului agricol vîndut străinilor sau pentru naționalizarea resurselor naturale?

A apărat vreunul, indiferent care dintre ei, România în fața globalizării?

Oare nici acum, în al 12-lea ceas, românii nu se vor trezi?

Atunci merită cu prisosință ceea ce li se întîmplă!

Treziți-vă, bă!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg