S-a deschis sezonul de vînătoare la Mistrețul cu burta din arginți

mistretul

Cum se lasă seara în București, pe străzi își face apariția o creatură desprinsă parcă din filmele de groază.

Mare, grasă și turbată, ferocitatea fiarei este egalată doar aspectul său mizerabil, de scîrba pe care o provoacă celor ce au ghinionul să o zărească.

La prima vedere, cei neavizați ar putea spune că este un vier sălbatic încrucișat cu un ghierlan de gunoi, dar totuși, nu, bestia este Mistrețul cu burta din arginți, forma de viață sub-umană desemnată de instituțiile Statului român să gestioneze situația cîinilor fără stăpîn din Capitală.

Mistrețul este ținut în brațe cu precădere de Șarpele cu ochelari, cel ce deține, printr-un accident istoric, funcția oficială de Primar General, pentru care mistrețul dezgustător din fruntea ASPA face toată treaba murdară.

Mînat de o foame animalică, Mistrețul iese în fiecare seară la vînat, deși legea îi interzice în mod expres să facă acest lucru.

Iar dacă de la o bestie sadică nu te poți aștepta să respecte Legea, de la instituțiile Statului ar fi de dorit să facă tot posibilul să o pună în aplicare.

Și totuși nu, căci Statul român a intrat, după cum se știe, pe mîna unor bestii la fel de sîngeroase precum Mistrețul, gata să ucidă tot ce le iese în cale pentru a-și ostoi foamea de bani și de putere.

Cum fiara este lăsată de oficialități să își facă mendrele în voie pe străzile Capitalei, cum iese noapte de noapte, urmată de un cortegiu din ce în ce mai mare de ciori cu crose în mînă, pregătite să prindă, tortureze și ucidă cîinii de pe străzi, ea a fost atacată aseară de niște lupi tineri și frumoși, care, după cum se știe, au rolul să mențină echilibrul ecologic și să nu lase dăunătorii să se înmulțească peste măsură.

Dacă nu ar fi fost protejat de porcii domesticiți purtători de cașchete, Mistrețul nu ar fi ieșit din confruntare cu toate șuncile întregi.

Totuși, fiara încolțită a guițat panicată și a reacționat violent, atacînd și rănind o femeie aflată în apropiere.

Prin urmare, bestia este încă liberă, rănită și periculoasă.

În numele siguranței publice și pentru a împiedica bestia să atace din nou, a fost deschis oficial sezonul de vînătoare la Mistrețul cu burta din arginți!

Oricine dorește îl poate hăitui, vîna, ataca și pune la pămînt fără milă.

În numele miilor de suflete nevinovate pe care le-a ucis în chinuri!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg