Părtași la păcat, părtași la crimă

animale

În data de joi, 11 septembrie 2014, voluntarii Vier Pfoten au blocat în trafic un camion plecat de la adăpostul public pentru cîini ai străzii din Bragadiru.

Camionul conținea, conform Vier Pfoten, apoximativ 150 de cadavre de cîini, depozitate în containere de plastic, care erau transportate pentru a fi incinerate.

Asta deși normele de aplicare ale ”Legii Ionuț”, după care funcționează Autoritatea de Supraveghere și Protecție (vă vine să credeți????) a Animalelor (ASPA) au fost suspendate de Curtea de Apel București încă din data de 20 iunie 2014.

Așa cum au afirmat martorii oculari, cei mai mulți dintre cîinii ”eutanasiați” prezentau urme puternice de sîngerare pe toate orificiile corporale, semn că moartea lor a fost una oribilă.

Există păreri care spun că semnele de pe trupurile cîinilor morți oferă dovada sigură că animalele ar fi fost injectate cu benzină, motorină sau diluant, pentru ca ASPA-ul să poată deturna, așa cum cei care au urmărit îndeaproape activitatea direcției din Primăria Generală știu deja că o face, fondurile publice uriașe alocate deja pentru ”eutanasiere”.

Conform normelor care reglementează funcționarea ASPA, norme care oricum sînt susendate în prezent de decizia CAB, pentru eutanasierea cîinilor direcția Primăriei Generale trebuie să încheie contracte cu firme private, care să se ocupe de acest lucru, adăposturile publice care aparțin Autorității nedispunînd de infrastructura necesară. În plus, aceleași norme precizează că eutansierea se realizează numai prin utilizarea barbituricelor, injectate intravenos, numai după pierderea cunoștinței cîinelui indusă prin anestezie. Costul acestei proceduri a fost estimat la 50 de euro pentru un cîine de talie medie, adică aproximativ 10 kilograme.

Or, în condițiile în care Răzvan Băncescu, directorul ASPA, a raportat recent peste 16.000 de cîini fără stăpîn eutanasiați în perioada septembrie 2013- septembrie 2014, suma ”economisită” de Primăria Generală se apropie de un milion de euro, dacă toate animalele au fost ”eutanasiate” prin injectarea cu motorină sau diluanți, precum bieții căței descoperiți de voluntarii VP și A.D.A. în mașina ieșită de pe porțile adăpostului public de la Bragadiru.

Doar de pe urma celor 150 de suflete nevinovate angajații A.S.P.A. și complicii lor din Primăria Generală, Poliție și Jandarmerie, care îi protejează, au făcut rost de aproximativ 7.500 de euro, bani de buzunar.

Dealtfel, blocarea în trafic a mașinii cu cadavre și deschiderea ei nu au fost deloc lucruri ușoare, cum prelevarea de probe de către reprezentanții ONG-urilor de la cel puțin unul din cățeii uciși, pentru a se dovedi cauza morții, s-a dovedit a fi de-a dreptul imposibilă.

În cel mai clasic stil mafiot, ”corpul delict” a fost însoțit și păzit cu strășnicie de poliție, jandarmi și chiar forțe mascate de intervenție, pentru că autoritațile criminale și mafiote ale Statului român nu își pot permite să le fie devoalată de către cetățeni infernala mașinărie de produs bani din chinul, torturarea și uciderea unor căței fără vină.

Cei ce poartă pe nedrept denumirea de autorități ale statului român, dar care sînt în realitate o rețea infracțională extinsă și bine organizată, ce roade ca un cancer societatea românească, s-au comportat ca niște infractori de rînd și au făcut tot posibilul să ascundă adevărul, totul culminînd cu incinerarea cadavrelor înante că mass media și opinia publică să poată afla crunta realitate.

Dealtfel, Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, a ținut să dovedească tuturor, ca să nu mai fie nici un dubiu, că este un infractor de drept comun și că se comportă ca atare. El a afirmat la începutul lui septembrie 2014, într-un interviu televizat, că activitatea ASPA se defășoară în deplină legalitate, ignorînd cu bună știință decizia Curții de Apel București din iunie 2014, prin care a fost suspendat cadrul legal al prinderii și uciderii de cîini fără stăpîn.

Același lucru îl făcuse anterior și Răzvan Băncescu, directorul ASPA și protejatul lui Sorin Oprescu, susținînd în mod public faptul că va ignora decizia CAB și că, din contră, activitatea criminală a direcției din Primăria Generală va fi intensificată.

Primăria Generală a Municipiului București, ASPA, Poliția Română, Jandarmeria și toate celelalte instituții ale statului care participă la aceste grozăvii sau închid ochii în fața lor, în fine, însuși Statul român arată că nu dă doi bani pe o hotărîre judecătorească, deci pe Lege.

Acțiunile de bandă criminală organizată ale A.S.P.A. încalcă atîtea legi și reglementări aflate în vigoare, fără să fie sancționate, încît este evident pentru oricine are un minim de bun-simț că infernala mașinărie de produs bani din uciderea cîinilor fără stăpîn funcționează înr-o criminală complicitate a tuturor celor ce ar trebui să fie autoritățile statului român.

Bestiile cu chip de om care au pus mîna pe pîrghiile de putere în această țară, începînd cu ultimul șef de post cu patru clase, trecînd pe la Primarul General și terminînd cu Premierul și Președintele, arată că nu au nici o problemă să chinuie, să tortureze și să ucidă în chinuri niște ființe nevinovate, în numele afacerilor veroase la care toții se dedau și din care își construiesc averi uriașe.

Cine cauționează aceste autorități ia parte în mod direct și fără nici o scuză la genocidul odios declanșat împotriva cîinilor din România.

Cine închide ochii laș și complice, cine nu protestează și nu încearcă să oprească această barbarie prin acțiuni concrete, este părtaș pe deplin la păcatul fără asemuire ce se petrece în aceste vremuri foarte urîte în România.

3 thoughts on “Părtași la păcat, părtași la crimă

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg