Organizația Secretă a Sutanelor Negre

sutanele negre

Temerea inițială a părinților adolescentei de 15 ani, dispărută de acasă pentru că a plecat să se călugărească, cum că fata lor a fost, de fapt, răpită, se dovedește a fi, iată, cît se poate de reală.

Deși eleva a fost, în cele din urmă, găsită, întorcîndu-se cu bine acasă, faptele arată, fără putință de tăgadă, că ea a căzut victimă a unei foarte periculoase organizații cu caracter mafiot.

Organizația Secretă a Sutanelor Negre (OSSN) este o grupare extrem de puternică, finanțată cu bani publici și organizată după toate regulile unui clan infracțional.

Deși, la vedere, OSSN acționează în numele lui Dumnezeu, avînd denumirea oficială de Biserica Ortodoxă Română (BOR), scopul real al grupării este recrutarea prin orice mijloace de noi membri, care să îi slujească în robie pe conducătorii săi.

Dealtfel, intențiile BOR sînt cît se poate de străvezii, organizația avînd grijă să își dezvăluie adevăratul scop al activității sale chiar în denumirea oficială: scrieți BOR pe o hîrtie, puneți o oglindă peste scris și va rezulta adevăratul crez al membrilor grupării.

Ca în toate organizațiile cu caracter delicvent, soldații OSSN sînt extrem de agresivi, de virulenți și de periculoși. Foarte ostili cu oricine nu face parte din grupare, membri OSSN luptă ca organizația lor să devină un stat în stat, ei nefiind dispuși să răspundă pentru faptele lor în fața instituțiilor statului sau a opiniei publice.

Începînd cu duhovnicul care a otrăvit mințile fragede și naive ale adolescentei, cu purtătorul oficial de cuvînt al BOR și terminînd cu reprezentanții în județul Suceava ai grupării și cu conducerea de la cel mai înalt nivel, membrii OSSN se dovedesc a fi, ca în toate organizațiile mafiote, soldați extrem de disciplinați, respectînd cu sfințenie codul tăcerii – Omerta.

Dealtfel, semnele că OSSN este o organizație de succes sînt mai mult decît evidente: sediile grupării, unele mai luxoase decît altele, au împînzit literalmente țara, iar gangsterii de top care conduc afacerea nu au nici o ezitare să se afișeze în limuzine de lux, purtînd haine cusute cu fir de aur și împodobite cu cristale Swarovski.

Mult mai grav este faptul că gruparea mafiotă își recrutează, de cîțiva ani, soldați chiar de pe băncile școlii. Ca o dovadă a imensei puteri pe care o are OSSN și a forței sale de corupere, elevii sînt obligați prin lege să participe la întîlniri în care membri ai rețelei infracționale le prezintă filosofia și crezurile grupării.

Nimic nu stă în calea OSSN și dovada supremă a puterii caracatiței ce a pus stăpînire pe poporul român este construită chiar în inima Capitalei: un sediu megalomanic va întuneca cerul Bucureștiului, purtînd denumirea de Catedrala Mîntuirii Neamului.

Ca în toate rețelele mafiote, liderul suprem al mișcării poartă haine albe, pentru a ieși în evidență de restul soldaților, îmbrăcați în negru. El poartă numele de cod Preafericitul.

Între timp, tot mai mulți români ajung robi ai organizației mafiote, devenind, cu sau fără voia lor, dependenți pe viață de drogurile extrem de periculoase pe care aceasta le distribuie.

Moaștele, sarmalele, fasolea, varza, apa sfințită sînt tot atîtea stupefiante de mare risc cu care gruparea infracțională pune stăpînire pe viețile unor oameni aflați în degringoladă.

Iar răpirea de copii nevinovați din sînul familiei lor, faptul că adolescenți și copii au ajuns să aibă un duhovnic (membru OSSN care îi îndoctrineză cu învățăturile grupării), sînt urmări ale politicii de îndobitocire în masă a populației de către Organizație.

Un bigotism demn de Evul Mediu sufocă societatea, oamenii își dau singuri copiii, îi trimit ca mieii la tăiere.

”Religia este opiumul popoarelor” a spus cîndva Marx.

Nu avusese el însă ocazia să cunoască poporul român, care pipează toată ziua moaște și prizează sarmale de post pe nas.

1 thought on “Organizația Secretă a Sutanelor Negre

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg