“Maidanezii”, o diversiune oribilă -II-

ucigasii de catei

Dacă pînă acum ticăloșii care omoară sute, mii de suflete nevinovate pentru propria lor bunăstare au încălcat toate legile bunului-simț, ale civilizației și ale omeniei, iată că ei nu au nici o problemă să treacă și peste legile oficiale, statale, care se dovedesc a fi bune în această țară doar pentru fraieri.

Deși, începînd cu 20 iunie, anul curent, capturarea, transportul și uciderea cîinilor fără stăpîn sînt ilegale și abuzive, ca urmare a suspendării normelor de aplicare a ”Legii Ionuț” de către Curtea de Apel București, în urma contestării lor de către Vier Pfoten, Hingherii nu au avut nici o problemă să anunțe public că își vor continua activitatea ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

Atît ASPA-ul din subordinea Primăriei Generale a Capitalei, cît Serviciul de Ecarisaj Constanța continuă să ridice de pe străzi și să ucidă, în mod ilegal și abuziv, cîinii comunitari, practicile lor fiind parcă mai barbare și mai violente decît niciodată.

Mai mult decît atît. Hingherii au început să atace deja și oamenii care, cu legea în mînă, încearcă să își protejeze prietenii blănoși de la o moarte sigură.

Asta dacă mai era nevoie de vreo dovadă că singura preocupare a Hingherilor este propriul profit și în nici un caz siguranța cetățenilor.

Un sondaj de opinie realizat recent la solicitarea Vier Pfoten de către un institut independent arată că peste 60% dintre români sînt împotriva eutanasierii cîinilor fără stăpîn.

Cu toate acestea, practicile instituțiilor de Stat care se ocupă de gestionarea cîinilor comunitari, practici sub orice limită a decenței și a omeniei, continuă, arătînd încă o dată că nimeni nu dă doi bani pe ce vor cetățenii acestei țări și că singura grijă a aleșilor este propria îmbogățire.

Chiar dacă pentru asta trebuie să omoare mii de cîini nevinovați pe bandă rulantă, să agreseze fizic, dar mai ales psihic pe cetățenii români și din lumea întreagă, oripilată la vederea imaginilor de coșmar cu faptele oribile care se petrec în România sau să întrețină o continuă isterie publică, prin mass media aservite.

Cine se uită la ”televiziunile de știri” din România și nu iese pe stradă, să cunoască realitatea, ar trebui să se baricadeze panicat în casă de teamă să nu fie atacat de haitele de cîini ucigași ce mușcă, sfîrtecă, omoară, zi de zi, oameni.

Privind ”jurnalele de știri”, ai putea spune că nu poți merge pe stradă fără ca un maidanez să nu îți sară, însetat de sînge, la jugulară, că patrupedele veroase s-au organizat în adevărate cete infracționale, gata să atace bolnavi, bătrîni și mame cu copii în brațe.

Cîinele Maidanez este adevărata problemă națională, este ticălosul care ia laptele de la gura copiilor, medicamentele din mîna bătrînilor, salariile din buzunarele muncitorilor, este nemernicul care închide școli și spitale, este trădătorul ce a distrus economia României.

În acelați timp, el, Hingherul, este cetățenul respectabil care ne face nouă educația, care se sacrifică necondiționat pentru binele comun și pentru siguranța noastră și a copiilor noștri.

O ură isterică, paranoică, este întreținută periodic prin mass media, pentru a justifica faptele abominabile la care se dedau Hingherii, în interesul profitului mînjit cu sînge din care se înfruptă atît de multă lume: ”politicieni”, ”oameni de afaceri”, ”organe de presă”.

Nu se mai împiedică ei pentru asta de Lege sau Onoare…

4 thoughts on ““Maidanezii”, o diversiune oribilă -II-

  1. Intr-o tara in care prostia, barbaria, privitivismul sunt la ele acasa, pt. ca adevaratii intelectuali au parasit tara, satui de o lume infecta, guvernata de idioti, sigur ca MENTALITATEA NU POATE FI DECAT ACEEA CARE LI SE INDUCE CRETINILOR CE POT FI CAPABILI SA ADMITA IN MINTEA LOR SLABA CA INTR-ADEVAR DE – AIA NU MERG LUCRURILE IN TARA, PENTRU CA SE CHELTUIESTE PENTRU MAIDANEZI. TE INFIORI CATA PROSTIE!!!!!!!

  2. MAIDANEZII sunt de vina pentru toata mizeria din Romania…ei fura,omoara,jefuiesc,violeaza…ba mai mult : ne ciordesc cardurile,masinile,nevestele,barbatii…e mirobolant….cand ma gandesc ce PERICOL NATIONAL!!! Masele de prosti sunt mnate de rechini…Chiar asa…poate angajam si noi niste hingheri pentru rechini…sa-i luam cu latul,sa-i bagam in boxe si sa punem furtunul de apa rece pe ei dupa ce i-am lasat o luna sa inoate in fecalele proprii…si sa-i punem la adoptie…sunt sigura ca se va gasi cineva sa-i ia acasa…cica li se va confisca doar 10% din avere daca sunt la ‘lagar’.daca nu…la eutanasiat cu prelata,cu lopata,cu toporul….cu drujba,ca asa e trendy anul acesta…:P

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg