Iobagi proști și umili -II-. Revoluția bonului – simț

revolutia bonului simt

Proiectul de lege inițiat de PSD și UNPR, privind votul obligatoriu, a trecut azi de Senat. În același timp, Comisia pentru Cod Electoral din Parlament a arobat deja, cu concursul maxim al PNL, legea prin care cărțile de identitate ale alegătorilor vor fi scanate de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), care a achiziționat deja echipamentele.

ANAF-ul stă cu ochii pe cetățeni, antreprenori sau nu, ca pe butelie. Au fost deja limitate drastic plățile în numerar, pentru un cît mai riguros control al Statului asupra banilor oamenilor.

Clasa politică trădătoare și instituțiile a ceea ce ar trebui să fie Statul român s-au decuplat definitiv de la interesul public și emit acum legi doar în interes propriu.

Cetățenii din această țară nu mai au nici un fel de drepturi, ci doar obligații: să plătească biruri și să voteze. Nu contează cu cine, că sînt tot ăia, dar să voteze!

Iobagii proști și umili care au devenit o mare parte a românilor nu văd, nu aud, nu îi interesează. În nici un caz nu se revoltă, că nu i-ar mai primi popa la biserică și ar fi astfel excluși din tribul atotputernic și atotcuprinzător al dacilor ortodocși.

Statul român este doar un Hingher, care îi aduce cu japca la vot și la ghișeele ANAF, iar pe ei nu îi deranjează.

Nu îi supără nici campaniile sforăitoare din mass media, făcute pe bani grei, ai lor desigur, că doar nu ai politicienilor, prin care sînt somați să fie contribuabili responsabili și să își dea pînă și ultima lețcaie din buzunar Statului, ca să aibă guvernanții de unde fura.

Hingherul face o risipă uriașă de bani publici, că doar are de unde, mai strînge șapte piei de pe iobagii proști și umili, iar acestora nici prin gînd nu le trece să pornească revolta cetățenească și greva fiscală.

Păi degeaba au strîns, în draci, iobagii proști și umili, bonuri fiscale? Nu pot pierde șansa să fie niște slugi cu mîna întinsă la Stat! Cum, să nu se mai lase jupuiți de Hingher?

Le-a închis repede și eficient Hingherul gura. Acum nici măcar mălai și ulei nu le mai dă iobagilor cei proști și umili, îi mituiește cu praful de pe tobă!

Iar dacii ortodocși se dovedesc a fi un popor mai nervos și decît cei mai obscuri dintre barbari: măcar diversele triburi de indieni și-au dat, de-a lungul timpului, terenurile pe oglinjoare și mărgele de sticlă.

Românii pupători de moaște își dau țara din mînă pe bonul fiscal de pe gard!

1 thought on “Iobagi proști și umili -II-. Revoluția bonului – simț

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg