Furnizorul de securitate nu dă nimic!

Oamenii buni sînt chemați să doneze pentru copiii bolnavi. Niște suflete așa de fragede, ți se rupe inima, cum să nu donezi?

Este mare nevoie de donații și pentru copiii săraci, care nu își permit să meargă la școală. Școala e viitorul, fără școală sînt damnați, trebuie făcut un efort și pentru ei.

Tot cetățenii de rînd, cu veniturile lor limitate, ar trebui să doneze și pentru bătrîni, pentru săraci, pentru persoanele cu dizabilități.

Este mare nevoie de fonduri și trebuie donații pentru sanctuarele ce adăpostesc animale sălbatice, cum este cel de urși de la Zărnești. Oamenii de acolo fac eforturi imense pentru a-și putea continua nobila activitate și nu pot fi lăsați de izbeliște.

Adăposturile private pentru cîini fără stăpîn sînt, la rîndul lor, în mare nevoie de bani și resurse. Sute, poate mii de suflete nevinovate depind de donațiile noastre, ale tuturor.

Spitalele au nevoie de donații, pentru că nu au fonduri să achiziționeze tehnică de ultimă oră. Trebuie susținute financiar, tot de noi, oamenii de rînd, pentru că nu știm cînd se va întîmpla ca un cunoscut, o rudă, să aibă nevoie îngrijire medicală de calitate.

Organizațiile non-guvernamentale care se ocupă de femeile abuzate de către bărbații lor solicită donații, pentru a le oferi acestora o a doua șansă. Este o adevărată tragedie ce se întîmplă cu aceste femei, trebuie să le ajutăm, nu le putem lăsa în voia sorții.

Cetățenii români trebuie să doneze pentru ”Cumințenia Pămîntului” – este Brâncuși al nostru, arta noastră, istoria noastră, nu ai cum să nu donezi.

Donații, donații, donații. Cetățenii trebuie să doneze. Statul nu are bani pentru nimic din toate astea.

Statul român bagă toți banii în furnizarea de securitate.

El ne apără.

Dar nu știm de cine.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg