Despre cîini și oameni -VIII-. Care pe care

care pe care

Deși a rămas fără cadru legal, Primăria Generală continuă, prin ASPA, să hăituiască, să prindă și să UCIDĂ – deocamdată cîini, dar nu se știe cînd va trece și la oameni, probabil că este doar o chestiune de timp.

Toți cățeii încarcerați în lagărul de exterminare al ASPA de la Bragadiru au fost uciși în data de 11 iulie 2014. Măsura vine probabil ca un gest de răzbunare după ce ticăloșiile fără seamăn ale celor ce conduc Primăria Generală și ASPA au fost demascate și expuse, în toată grozăvia lor, opiniei publice.

Lupta lui Oprescu, Băncescu, Ponta și toți ceilalți politicieni și reprezentanți ticăloșiți ai Statului cu cetățenii de rînd a ajuns, iată, în faza represaliilor directe. Băncescu, șeful ASPA, a lovit, orb de furie și de ură, o femeie, în încercarea de a-și face dreptate cu pumnul.

Mai mult decît atît. Echipele ASPA sînt acum însoțite de polițiști locali și jandarmi, care le protejează pentru a putea încălca legea și pe mai departe. Iar Băncescu a anunțat, deși activitatea organizației criminale pe care o conduce se desfășoară în deplină ilegalitate, suplimentarea numărului de hingheri.

În România, încălcarea legii se face sub protecția Poliției și a Jandarmeriei. Organele Statului represiv îi protejează pe infractorii din instituțiile publice de cetățenii care cer respectarea normelor de drept.

Vocea cetățenilor care plătesc taxe și impozite și în felul ăsta plătesc salariile celor care îi amenință și îi agresează nu contează. Oamenii de rînd, ca și cîinii pe care îi hingherește Statul cu furie, trebuie doar să se lase spoliați și să se supună.

În goana lor nebună după îmbogățire, ticăloșii care au ajuns să controleze instituțiile Statului nu se mai împiedică de nimic. Nici de lege, nici de crimă, nici de onoare sau de Dumnezeu.

Iar proștii care îi susțin și fac lanț uman pentru protejarea hingherilor nu înțeleg un lucru – căpușele nesătule care conduc această țară se hrănesc în prezent nu doar cu sîngele cîinilor, ci și cu banii noștri.

Cînd acestea se vor fi epuizat, organizația criminală care este Statul român nu va avea nici o problemă să treacă la exploatarea nemijlocită a oamenilor.

Dacă acum sînt doar spoliați, cetățenii de rînd să nu aibă nici o surpriză dacă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat vor ajunge, în numele bunăstării unui mic grup de privilegiați, care ucid cu legea în mînă, să fie hăituiți, prinși cu arcanul, încarcerați în lagăre de exterminare și jupuiți pentru a se face din ei mînuși.

1 thought on “Despre cîini și oameni -VIII-. Care pe care

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg