Desființarea ASPA sau boicot general al alegerilor!

1795628_211126429093966_907330068_n

Tu știi pe ce se risipesc banii tăi?

Primăria Generală a Capitalei a tocat, în perioada 2013 – 2015, nu mai puțin de 15 milioane de euro, din banii noștri, ai tuturor, alimentînd mașinăria de făcut bani din crimă numită ASPA.

Pentru 2016, Consiliul General al Capitalei, sub conducere Primarului General interimar, liberalul Răzvan Sava, a alocat hingherilor un buget de peste 2,5 milioane de euro, adică mai mult decît bugetul alocat oricărui spital din București de autoritățile locale.

Asta în condițiile în care directorul ASPA, Bogdan Treeroiu, fost contabil la RATB și finul fostului Primar General, Sorin Oprescu, anunțase deja, în mod public, că nu are de gînd să schimbe nimic din practicile și metodele barbare ale abatorului pe care îl conduce.

Trebuie spus că ASPA primește 240 de lei pentru capturarea unui cîine și alți 120 de lei pentru eutanasierea lui. Cu toate acestea, animalele sînt luate de pe strazi și omorîte într-un mod extrem de brutal și primitiv, demn de sălbăticia Evului Mediu.

Sorin Oprescu și acoliții săi de la ASPA au tocat sume uriașe din banii bucureștenilor, fără ca problema cîinilor de pe străzi să își găsească o rezolvare pe termen lung, cu atît mai puțin una civilizată și umană, demnă de un oraș cu pretenții de capitală europeană.

Deși Curtea de Apel București a decis, încă din iunie 2014, suspendarea activității ASPA, din cauza lipsei de transparență a chelturii banului public, japca lui Oprescu, ”Afacerea Maidanezul”, susținută de tot spectrul politic, merge mai departe, sub nasul nostru și pe banii noștri.

Nici o voce publică nu s-a ridicat, pînă acum, împotriva acestor orori – nici din partea PNL, nici de la PSD, din oricare alt partid sau din ”societatea civilă” macovistă.

Ia atitudine!

La alegerile de anul acesta, nu vota nici un candidat care nu se angajează public să stopeze jaful de la ASPA!

Nu vota nici un candidat care este de partea crimei și susține ”eutanasierea” animalelor fără stăpîn!

1 thought on “Desființarea ASPA sau boicot general al alegerilor!

  1. Desființarea ASPA, asta doresc! ???Ce se întâmplă în România 2016 este incredibil iar pe banii mei prin plata impozitelor și taxelor nu accept să susțin acești ,,oameni,,de la ASPA! Jos cu ei!!!???

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg