Cine e fruntea, cine e mintea şi cine e curul? -II-

curul-de-boc

Acum patru ani de zile, în 2012, Capitala a dat tonul schimbării politice în România, trimițînd PD-L și băsiștii la groapa de gunoi a istoriei, prin votul masiv anti-portocaliu de la alegerile locale.

Acum, în 2016, s-a întîmplat același lucru, diversele găști de băsiști, fie că se cheamă PNL, USB sau PMP, fiind efectiv spulberate, printr-un vot eminamente politic, de bucureșteni.

Trebuie spus că Gabriela Firea este o Coana Mița socialista care a căzut și și-a rupt… doctrina, fiind poate singura politiciană din lume care reprezintă un partid de stînga dar are vederi ultra-conservatoare, cu care nu se sfiește să se laude, ori de cîte ori are ocazia.

Bigotismul, rigiditatea, fariseismul, aversiunea față de societatea civilă și de problemele sociale reale, precum și disprețul față de mediu și animalele fără stăpîn, exprimate manifest de Firea, au făcut și fac din ea un candidat aproape imposibil de votat, mulți dintre simpatizanții clasici ai PSD preferînd să se abțină decît să îi acorde girul.

Cu toate acestea, este remarcabil faptul că PSD, cu un contra-candidat ca Firea, care a tras în jos scorul electoral al partidului, a cîștigat en-fanfare Primăria Generală.

Puteau să o pună și pe foca de la circ și tot cîștigau, avînd în vedere calitatea de politicieni și chiar umană execrabilă a contra-candidaților din tabăra băsistă.

S-a dovedit încă o dată că bucureștenii nu sînt scelerații ”anti-comuniști” de la Cluj, să voteze o glumă sinistră ca Emil Boc. Pentru că trebuie să fii realmente bolnav la cap să mai votezi cu băsiștii, indiferent că se cheamă PNL, PMP sau USB, ținînd cont de încercările lor trecute, dar și prezente, prin guvernul Cioloș, de a declanșa un genocid social în România.

Proștii și ticăloșii care marșează în continuare pe politicile neo-liberale demente, care au dus țara asta în groapă, în ultimii 26 de ani, cei ce o țin gaia-mațul cu privatizările, cu regionalizarea, descentralizarea, autonomia locală și desființarea Statului, nu merită decît blamul și disprețul profund al celor ce țin încă la România.

Cei din Transilvania, care se încăpățînează în continuare să voteze mizeria globalizării neo-liberale a băsiștilor, să cauționeze și pe mai departe Stăpînirea străină, au găsit de cuviință să îi înjure pe bucureșteni, pentru că au votat cu Firea.

Nu, cei din Capitală nu au votat cu Firea.

Au votat anti-DNA, anti-globalizare (măcar că nu e Firea vreo patrioată, dar a fost văzută ca alternativă la demența neo-liberală a PNL, PMP și USB), anti toată vrăjeala impusă de americani cu lupta anti-corupție, criteriile de integritate, bla bla, adică împachetarea căcatului în staniol, pe care doar niște tineri frumoși și liberi de creier o pot crede, cum sînt nevinovații și nesănătoșii ăia de la Cluj.

Încă o dată, s-a putut vedea cu ochiul liber cine este Capitala și cine votează ca niște provinciali incapabili să vadă imaginea de ansamblu și cauzele situației deplorabile în care se află România.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg