Bă, băsistule! -IV-. Fudulia prostului

Motto: ”Prostul, dacă nu e și fudul, parcă nu e prost destul” – proverb românesc.

Bă băsistule tefelist, tu ești atît de prost că nici nu îți dai seama cît de prost poți să fii!

În tîmpenia ta fără limite, vorbești despre libertate zornăind cătușe.

Lipsa ta fundamentală de cultură și de cunoaștere te face să ai nevoie de aplicații pe internet, care să îți spună ce știri sînt false și care sînt reale.

Asta însă nu te împiedică să te panichezi, ca un prost ce ești, cînd aplicația unui specimen din aceeași rasă de idioți ca tine te anunță că este iminent un cutremur de zece grade pe scara Richter.

Bă tefelistule, tu, de imbecil ce ești, tratezi ca știri texte ce nu au nici o legătură cu informația seacă, fiind pamflete, analize sau opinii personale.

Idioțenia ta fulminantă te face să vorbești despre bunăstare în timp ce te închini la Stăpînirea străină, care spoliază nemilos România, după ce a transformat-o într-o colonie fără nici un fel de drepturi.

Sclav perfect, decerebrat și fără idei proprii, îi ataci furibund pe cei care ridică vocea împotriva exploatării străine în țara noastră.

Bă băsistule tefelist, tu reziști în dobitocia ta, fiind anti-comunist fără ca măcar să ai idee ce este și ce presupune comunismul.

Ca un cretin perfect ce te afli, nu suporți alte păreri decît pe a ta și pe cele similare cu a ta.

Cînd te lovești de alte opinii, devii violent și vulgar, intransigent și prost-crescut, ceri și aplici, cînd ai posibilitatea, cenzura părerilor contrare cu a ta, totul în timp ce țipi în gura mare că vrei toleranță.

Bă băsistule tefelist, varza murată puturoasă, ce îți ține loc de creier, te-a făcut să devii atît de ușor o sculă a Sistemului securist din România.

Tu nu ai argumente, nici contra-argumente, singurele cuvinte și noțiuni pe care le folosești într-o discuție sînt cele cu care te-au dresat securiștii: stat de drept, justiție independentă, penali, ruși, comuniști.

Bă tefeliștilor, v-a condiționat Sistemul mai rau decît pe cîinele lui Pavlov, cu tîmpeniile astea, iar voi sînteți mîndri de asta.

Tîmpiți, dar fuduli!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg