Bă, băsistule! -III-

bercea-mondial

Motto:
”Bercea dă cu bomba / Statului de Drept îi cade trompa!”

Bă, băsistule care plîngi cu lacrimi de crocodil de grija Statului de Drept, ești ticălos și penibil!

Nici nu se poate stabili dacă ești mai ticălos decît penibil, ori mai penibil decît ticălos!

Voi, propagandiști scîrbavnici, mai aveți tupeul să spuneți că DNA și cu Luluța sînt Statul de Drept? Hai, să muriți voi?

Pe cine minți tu, bă, băsistule? Idolul tău, Traian Băsescu, pe care îl servești tu impecabil pînă la moarte, este un interlop jegos, iar el și cu familia lui de cocalari sînt specimene de atît de joasă speță încît sînt în stare să dea țeapă clanului Bercea.

În prostia ta monumentală, invocă-l pe Daniel Funeriu, bă, băsistule, să calculeze viteza mîinii cu care au băgat stăpînii tăi din clanul Băsescu mormanul de bani în buzunare și să îți explice că nu avea cum să se întîmple asta.

Spune cu voce tare ceea ce gîndești, bă, băsistule, ca să te vedem cu toții ce prost ești, că filmulețele în care apare Mircea Băsescu strîns cu ușa să înapoieze banii țiganilor nu sînt reale și că de fapt este vorba de pixelul albastru!

Nu Voiculescu, nu Antena 3, nu KGB-ul i-a pus pe cei din clanul Băsescu să se țigănească pe bani cu Bercea, bă, băsistule!

Condiția lor de oameni mici, de urdori umane, i-a îndemnat la asta, iar tu, bă, băsistule, înoți satisfăcut în plăcerea de a fi sluga credincioasă a unor specimene care au mai puțină onoare și decît clanul lui Bercea Mondial.

Bă, băsistule! Tu crezi că mai convingi pe cineva, bă, băsistule? Crezi că nu este evident pentru toată lumea că DNA, ANI, CSM, SRI, STS și alte instituții ale Statului de Drept (sic!) nu sînt altceva decît uneltele murdare ale lui Traian Băsescu?

”Statul de Drept” băsist este o mare mizerie, e instrumentul superior de reprimare a românilor și de distrugere a României, în folosul intereselor străine.

Ce specie de vierme mai ești și tu, bă, băsistule? Să continui, după toate cele întîmplate, în ciuda tuturor evidențelor, să adulezi cancerul băsist, să justifici imensa bubă malignă de pe obrazul acestei țări prin aceleași bălării propagandistice răsuflate, prin așa-zisul anti-comunism, prin întreținerea rusofobiei, prin mîndria ticăloasă de a tîrî prin noroi tot ce este național și românesc, prin trădarea necondiționată a intereselor României în fața rapacității noilor asupritori de la Washington și Bruxelles, arată că și viermii involuați au mai multă minte și onoare decît tine, bă, băsistule!

Băsismul se dovedește a fi o boală involutivă ce atacă iremediabil creierul celor afectați.

Să te aștepți de la băsiști ca ei să se vindece de la sine este similar cu a te aștepta de la niște viermi să se transforme în păsări colibri.

Viermii rămîn viermi pînă la moarte. Nu există decît două posibilități: ori îi strivești cu bocancul, ori te devorează ei, în cele din urmă.

Stai de vorbă cu bocancul, bă, băsistule!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Bă, băsistule! -III-

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg