Au băgat libertatea la psihiatrie!

stegarul dac

Lui Cezar Avrămuță îi place să își spună samuraiul dac. De cînd a intrat în atenția opiniei publice, după participarea sa la numeroase proteste și acțiuni de stradă ale societății civile, este cunoscut și cu numele de ”Stegarul dac”.

Stegarul dac este un cetățen excentric. El nu este un manelist, nici un cocalar. Stegarul dac nu este pițipoancă și nici asistentă tv. Cară, în schimb, de fiecare dată, cu el, un imens steag tricolor, pe care îl flutură cu mîndrie. Nebunie curată!

Foarte grav, Stegarul dac nici un corporatist nu este. Nu crede în valorile concurenței și ale competiției dintre oameni.

Impardonabil, Stegarul dac face propagandă anti-consumeristă, ceea ce este de-a dreptul de neiertat! Se îmbracă foarte auster. Ba, mai mult, el s-a lăudat pe pagina sa de FB că a ținut post negru mai multe zeci de zile la rînd.

Nici un cetățean prea bun nu este Stegarul dac. Vorbește, de cîte ori are ocazia, împotriva clasei politice și a instituțiilor de forță ale ”Statului” român. Delir în toată regula.

Cinstea, onoarea și dreptatea sînt elementele cheie ale discursului său bolnav.

Culmea rătăcirii mintale, Stegarul dac propăvăduiește dragostea față de natură, față de om și animale deopotrivă. Dragostea pentru aproapele de lîngă tine, dragostea pentru Dumnezeu. Otrăvește mințile cetățenilor cinstiți, care merg încolonați la vot și la ghișeu, să plătească taxe și impozite, cu astfel de baliverne.

Excentric irecuperabil, Stegarului dac îi pasă. El se implică, luptă, protestează. O face în stilul său caracteristic: se suie pe clădiri și ține greva foamei, în loc să scrie petiții. Nici reclamații la Poliție nu face.

Are nebunia să se creadă liber, într-o țară condusă de boieri
securiști și locuită de iobagi proști și umili.

Așa că a fost internat la psihiatrie.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg