Snoave

”Cutremurător! Reporterii de investigație ai Invectiva.ro au descoperit, în exclusivitate mondială, care este adevăratul motiv pentru care Președintele Culaie Ionescu a refuzat să mai organizeze o recepție de Ziua Națională. Se pare că, oricît ar fi încercat, Culaie nu poate să combine fursecurile și șampania cu slănina unsă cu boia din care se înfruptă zi de zi și pe care nu poate să o servească la recepție, că și-ar da lumea seama ce țăran este.”

”Încă o dată, se dovedește că toată chestia cu “produse naturale, tradiționale, de la sibieni” este o mare vrăjeală. Uitați-vă numai ce cîrnat artificial, plin cu E-uri și modificat genetic, de la Monsanto, ne bagă pe gît Primul Sibian al Țării!”

”Tinerilor frumoși și liberi, care vor o țară ca afară, le va fi îndeplinită voia, de către Președintele lor, Culaie Ionescu. Ei vor avea o țară ca în Burkina Faso!”

”Noul guvern de tehnocrați va fi format de Președintele Culaie Ionescu prin sprijinul PNL și UNPR. Să înțelegem că acum, cînd a trecut de partea ”democrației”, a ”statului de drept” și a ”luptei anti-corupție, Gheneralul Izmană este un tînăr frumos și liber?”

”Prezent în Piața Universității, Klaus Iohannis le-a spus protestatarilor: “Nu înțeleg bine care este supărarea voastră!”. Noroc însă că va fi sunat de doamna Angela Merkel, ce îi va explica pe îndelete care sînt supărările celor din Piață!”

”Se pare că domnul Culaie Ionescu a fost în Piața Universității să strige și el împotriva Sistemului și să ceară demisia Președintelui, pentru că a auzit el că șeful Statului este o cîrpă a corporațiilor străine!”

”ISIS confirmă, printr-un comunicat oficial (!!!), că americanii le-au omorît numărul doi din ierarhia organizației. Probabil că următorul comunicat va suna așa: “Dragi infideli, ne jurăm pe Allah că nu sîntem finanțati de SUA”.”

”În urma înscrierii lui Alexandru Arșinel în UNPR, se pare că imnul oficial al partidului va deveni: “Ge’al Oprea era în blugi și geacă / Și dădea apă la vacă”.”

”Se pare că Liviu Dragnea, după ce a votat pentru alegerea viitorului președinte al PSD, ar fi declarat: Am votat cu cel mai bun!”

”Americanii, englezii și toată propaganda NATO insistă că Bashar al-Assad este un criminal cu care nu se poate colabora, pentru că ar fi atacat populația civilă cu arme chimice. Oare erau armele chimice pe care nu le-au găsit americanii la Saddam?”

”Se vede treaba că un european convins ca domnul Crinică Venturiano Antonescu nu se poate trezi decît după ora oficială a Bruxellului, de aici și deja celebrele bancuri făcute în legătură cu greutatea sa de a fi în picioare la timp. Și dacă eurocampionul Crinică nu a putut să aducă ora Bruxellului la București, așa cum propusese în campania electorală pentru europarlamentare, iată că a luat decizia să se ducă el, să trăiască în capitala UE, să nu îl mai acuze lumea că este un nesimțit plin de bun-simț și un puturos care nu obosește doar atunci cînd dă din gură!”

”Se pare că, în urma vizitei lui Culaie Ionescu, președintele României, în SUA, amendamentul constituțional ce vizează dreptul la liberă expresie va fi schimbat în obligația la exprimare.”

”Victor Ponta Claponul Papleacă refuză în continuare să își dea demisia din funcția de prim-ministru, deși a fost trimis în judecată de DNA. Se pare că Ponta ar fi spus apropiaților săi că pe el o să îl judece colegii lui, tehnocrații.”

”Umblă vorba prin tîrg că la Cluj se pun bazele partidului Untold, care va fi condus de Emil Boc. Pe de altă parte, pentru un partid condus de Boc, mult mai nimerită ar fi fost denumirea Unfinished.”

”În timp ce pentru cetățenii europeni propăvăduiește austeritatea, cancelarul german Angela Merkel are un salariu anual de un sfert de milion de euro. Pe de altă parte, remunerația lui frau Merkel este pe deplin justificată, avînd în vedere că o făptură rubensiană, precum domnia sa, este în imposibilitatea fizică de a-și strînge cureaua!”

”Apropiați de-ai lui Carmen Iohannis au declarat că Prima Doamnă nu poate călători pe bancheta din spate a Primei Mașini, pentru că suferă de rău de mișcare. Asta nu este însă nimic, în comparație cu suferința teribilă a lui Culaie, Primul Domn, care suferă de rău de vorbire!”

”Imaginea premierului grec Alexis Tsipras a devenit deja marcă înregistrată, iar o companie din Turcia s-a și grăbit să achiziționeze drepturile comerciale. Invectiva.ro face un apel public la Mircea Geoană să își înregistreze imaginea și să vîndă drepturile comerciale, întrucît sîntem în mare nevoie de o mascotă haioasă!”

”Se pare că premierul Victor Ponta a hotărît să își lase barbă pentru a răspunde presiunilor la care este supus cu un aspect fizic mai de revoluționar. Din păcate pentru el, seamănă mai mult cu Corina Crețu nefardată, decît cu Che Guevara.”

”În această seară se anunță la Atena un marș al grecilor care sînt PRO adoptarea măsurilor de austeritate dictate de F.M.I. și UE. De unde se poate vedea că au și grecii tinerii lor frumoși și liberi, doar că ăștia nu au apucat să își ia țara înapoi!”

”Cele mai pesimiste previziuni ale analiștilor economici din România, legate de pericolul de contagiune al crizei din Grecia, se adeveresc, din păcate. Tot mai mulți vasluieni posesori de carduri de sănătate își declară îngrijorarea profundă că nu le vor mai putea folosi, dacă limitează și BNR retragerile din depozite!”

”Guvernul României a aprobat, sub presiunile venite dinspre Uniunea Europeană, Legea confiscării depozitelor din bănci. Românii nu au avut pînă acum nici o reacție, deci le pot lua băncile banii, nu e nici o problemă, că ei nu sînt puturoși, ca grecii, sînt harnici: șterg bătrîni la fund în Italia și fac alți bani!”

””Eu personal, după cum ştiţi, nu am avut încă un contact cu preşedintele Putin”, a declarat recent președintele României, domnul Culaie Ionescu. Nu îl credem pînă nu vedem cearceaful!”

”Cîinele moare de drum lung și românii de grija grecilor!”

”MRU și-a luat vita Kobe înapoi!”

”Președintele României, domnul Culaie Ionescu, a propus, în legătură cu decuplarea liberei circulații a cetățenilor români în UE de acordarea de ajutoare sociale pentru aceștia, “să se intre într-un proces de reflecție”. Să înțelegem că domnul Culaie a fost pînă acum în faza sa guralivă, urmînd ca abia de acum încolo să înceapă reflecția?”

”Datoria Greciei a fost acumulată cît timp țara a fost guvernată de lacheii UE. Acum, de ce sînt așa de ticăloși băieții ăștia de la Syriza? Că vor să rupă cercul vicios al jafului neo-liberal?”

”Alexis Tsipras purta în tinerețe tricou cu Che Guevara, și-a botezat băiatul cel mai mic Ernesto, iar soția sa l-a amenințat că îl părăsește dacă cedeaza presiunilor făcute de creditorii Greciei. Slab Tsipras ăsta, nu și-a tras bonă filipineză, cum fac adevărații socialiști!”

”Romania TV: “Soarta grecilor este acum în mîinile unui rebel ateu (Tsipras) și ale unui fotomodel (Varoufakis).” Lasă, mă, realizaților, că e soarta României în mîinile cui trebuie…”

”Inevitabilul s-a produs: interesul național (sic!) a pus mîna pe guvernare și Prim-Ministru a devenit, fie și cu titlu de interimat, ge’al Găbiță Oprea de la Ilfov. Nimic spectaculos și nefiresc, pînă la urmă, dacă ne gîndim că generalul Izmană a ajuns să conducă executiv o gloată de europeni în curu’ gol.”

”Partidul Național Democrat-Liberal s-a apucat să strîngă semnături pentru demiterea premierului Victor Ponta. Se pare că de contabilizarea și numărarea semnăturilor adunate se va ocupa Roberta Anastase.”

”Cuplul comic Firea – Pandele și-au botezat ultimul copil Zian, adică numele lui Arsenie Boca, înainte să se călugărească și să apuce calea pustiei. Avînd în vedere că nașul lui Zian este Zeul Brînzei, Fotbalului și Literaturii, Gigi Becali, părinții și nașii copilului nu au făcut nimic dacă nu i-au pus numele Arsenie Boca Juniors.”

”Podemos, partid de stînga, anti-austeritate, anti-capitalism și anti-UE, a cam cîștigat alegerile locale în Spania. Probabil Comisia Europeană așteaptă să le cîștige și pe alea parlamentare, înainte să bage sancțiuni Spaniei, pe sistem Grecia. Că-așa e în democrația UE…”

”Senzațional de extraordinar! Invectiva.ro a aflat, în exclusivitate națională, euro-atlantică și în Europa de Mijloc, că numele viitoarei cărți a președintelui Culaie Ionescu va fi “Flit cu flit”!”

”Deputații din Comisia de Agricultură cer, în unanimitate, introducerea organismelor modificate genetic în recoltele din România. Probabil ei sînt foarte îngrijorați de ultimele studii ale cercetătorilor americani, englezi, moldoveni și vietnamezi, care arată că banalii covrigi sînt foarte toxici pentru organismul uman, pentru că au în componență doar sare și făină albă de grîu chior, natural și nemodificat genetic.”

”Din ultima carte a Adrianei Săftoiu, se poate înțelege că autoarea a rămas cu onoarea nereperată, din cauza pasiunii arzătoare dintre Elena Udrea și Traian Băsescu. Lasă, că i-a reperat-o Peter Imre!”

”Elena Udrea a declarat azi că se află în perioada în care acumulează foarte mult spiritual. Încă o dată se dovedește că, în cazul doamnei Udrea, ce e în gușă, și-n căpușă!”

”Președintele Culaie Ionescu a participat, azi, la o ceremonie ținută la mormîntul Ostașului Necunoscut. El a avut o prestație impecabilă, avînd în vedere că toată lumea a ținut un moment de tăcere.”

”Canalul de știri Euronews a distribuit niște imagini revoltătoare, în care un tată este bătut cu bestialitate de jandarmii portughezi, chiar sub ochii copiilor lui. De-aia este neapărat nevoie de o Jandarmerie a Uniunii Europene, ca să fim bătuți în mod organizat, european!”

”Pentru că i-a fost, totuși, imposibil, să aresteze 7,5 milioane de oameni, care au votat, la Referendumul din 2012, pentru demiterea lui Traian Băsescu, Justiția Independentă (sic!) a făcut un compromis și l-a potcovit pe Liviu Dragnea cu un an cu suspendare. Iar Victor Ponta mai are de ispășit cel puțin un an de guvernare, pardon, de coabitare la locul de muncă.”

”Oamenii de știință au făcut o descoperire senzațională, și anume ceea ce pare a fi prima specie de pești cu sînge cald. Ei se păstrează însă sceptici, cu privire la importanța descoperirii pentru argumentarea Teoriei Evoluției, așteptînd momentul în care va fi descoperită și prima specie de politicieni cu sînge cald!”

”Știți de ce nu se dezvoltă societatea civilă în România? Pentru că nu are loc de aia militară!”

”Zapciul Germaniei la București, Culaie Ionescu, a avut azi o ieșire publică extrem de nervoasă la adresa vechilului americanilor peste România, Victor Ponta, acuzîndu-l că a plecat în Emiratele Arabe fără să anunțe în prealabil această călătorie. Probabil că enervarea lui Culaie vine din faptul că a vrut să își ia niște slăninuță cu boia din Dubai și nu a apucat să îi spună lui Ponta să îi cumpere și lui.”

”Realizatorul tv Rareș Bogdan, cunoscut de puținii oameni care au auzit de el ca fiind și “Marioneta”, a declarat că și-a luat o pauză de 10 zile ca să își “încarce bateriile”. Care va să zică, de-aia nu se vedeau sforile Marionetei, în timpul emisiunilor în direct: pentru că funcționează pe baterii!”

”Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, sau, așa cum este cunoscut printre bucureșteni, “Doctorul Mengele”, a anunțat azi că va candida pentru un nou mandat, declarînd că “are ambiția să termine tot ce a început”. Dacă Doctorul Mengele a reușit, cu precădere în ultimii ani, să extermine, în urma afacerilor sale dubioase de familie, 60.000 de cîini fără stăpîn, mai are ceva de lucru cu cei vreo trei milioane de oameni ce se încăpățînează încă să trăiască prin București.”

”Autoritățile locale vor să îl evacueze pe călugărul sihastru Onufrie, din chilia pe care și-a construit-o cu mîna lui, în mijlocul pădurilor din masivul Postăvarul, pentru că stă, spun ele, în calea pîrtiei de schi. Se vede treaba că nici sihastru în pustietate nu mai ai loc să fii, de hoții din țara asta!”

”Traian Băsescu a declarat azi că el a lansat-o pe Monica Macovei în politică și a insistat ca ea să devină ministru al Justiției, pe timpul cînd fosta sa pupilă se prezentase în fața lui “cu un rucsăcel în spate, venea de la munte”. Depinde acum și de la care munte, că dacă venea de la muntele Rushmore se poate spune că altcineva este responsabil pentru promovarea “Statului de drept” și a “Democrației” în România.”

”După ce a fost propus pentru funcția de ambasador al României la Berlin, se pare că Emil Hurezeanu ar fi cerut imperios înființarea postului de Saltimbanc al ambasadorului, pentru o meritorie recunoaștere a calităților profesionale, urmată de încadrarea cît mai grabnică în muncă a lui Cosmin Prelipceanu.”

”Se pare că, în urma contractului încheiat între Microsoft și autoritățile statului român, în urmă căruia românii au plătit pînă acum, pentru ce puteau avea și pe gratis, peste 200 de milioane de dolari, și mai au de plată încă vreo 33, filiala companiei americane în România își va schimba numele în Micro-fără-vaselină!”

”Începînd cu luna mai, turiștii care ajung în Sibiu vor avea ocazia să parcurgă un traseu turistic special gîndit să dezvăluie cele mai importante momente din viața președintelui Culaie Ionescu în orașul său natal. Se pare că punctul de atracție maximă va fi locul în care a vorbit Culaie prima dată.”

”Tatiana Niculescu Bran, purtătoarea de cuvînt a președintelui Culaie Ionescu, și-a dat ieri demisia din funcție, motivînd că nu a avut o colaborare cu presa așa cum și-ar fi dorit-o. Se vede treaba că, în ciuda numeroșilor menestreli din presă, cuvîntul lui Culaie se lasă foarte greu purtat, chiar și pentru un specialist în domeniu.”

”Pentru faptul că refuză să stea sluj în fața procurorilor, DNA – ul îl amenință fățiș pe Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, cu dosar penal. Probabil că DNA – ul o să îl caute pe Tăriceanu la soțiile din declarația de avere.”

”Președintele Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, nici nu vrea să discute posibilitatea unei ieșiri a Greciei din zona euro. Pe de altă parte, trebuie să luăm în considerare faptul că factorii de decizie ai Uniunii Europene sînt în stare să ne facă pînă și nouă un pustiu de bine și să ne bage în 2019 în zona euro, să nu rămînă țările dezvoltate din Europa fără piețe de desfacere!”

”Un grup compact, dar extrem de determinat, de daci ortodocși, s-a îmbulzit azi la înmormîntarea Mărioarei Zăvoranu. Se știe doar că dacii ortodocși se uită la vedetele din cloaca mondenă ca la Sfintele Moaște.”

”Senatorul liberal Vasilica Steliana Miron a declarat, pe un ton extrem de nemulțumit, că salariul pe care îl primește ca parlamentar nu îi ajunge nici măcar pentru coafor. Se pare că, dacă alegătorii din colegiul pe care îl reprezintă Vasilica în Parlament nu se vor sesiza repede să facă o chetă, ea va fi nevoită să facă sacrificul suprem pentru țară și popor și să se prezinte la Senat cu rădăcinile nevopsite!”

”Aproximativ 7.000 de sindicaliști au ieșit săptămîna aceasta în stradă, la Mioveni, să ceară guvernului construirea autostrăzii Pitești – Sibiu, ca să îi meargă mai bine afacerile patronatului de la Renault. În legătură cu creșterea nivelului de salarizare și îmbunătățirea condițiilor de trai, se pare că sindicaliști au încins, după protest, un foarte energic dans al Pinguinului.”

”Atît premierul Papleacă Ponta, cît și unul dintre consilierii președintelui Culaie Ionescu, au petrecut Sărbătorile de Paște în Statele Unite ale Americii. Asta dacă mai avea cineva vreun dubiu de unde iau fanarioții care ne conduc lumină.”

Snoave (minima zilei) în 2014.

Snoave (minima zilei) în 2013.

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg