mucifer

Un neo – fascist pentru Primăria Generală -III-

mucifer

Lîngă magazinul Bucur Obor, la doi pași de Primăria Sectorului 2, te abordează agresiv bișnițarii minoritari cu textul Țigări! Țigări! Țigări!

Deși mișună Poluția Locală în zonă, nimeni nu vede, nu face nimic. Asta pentru că nu infractorii, șuții și bișnițarii sînt dușmanii autorităților locale din București, ci cetățenii de rînd, care încearcă să își vadă de viețile lor.

Rolul cocalarilor de la Poluția Locală nu e să se lupte cu infracționalitatea și să apere cetățenii, ci să pună amenzi pe mașinile parcate regulamentar și să confiște leușteanul babelor din piață.

În Sectorul 2, cocalarii de la Poluția Locală pun avertismente pe parbrizul mașinilor trase în fața curților oamenilor. Cică sînt parcate ilegal, că blochează trotuarul.

În Sectorul 4, străduțele dintre blocuri au fost inundate de indicatoare rutiere cretine, doar pentru a da ocazia acelorași cocalari dirijați de autoritățile locale să îi umple pe șoferi de amenzi.

În condițiile unei grave crize a locurilor de parcare în București, infractorii care au ajuns primari profită de situație pentru a jepcui posesorii de autoturisme cu amenzi și taxe de parcare absurd de mari.

Locuri de parcare suplimentare nu fac, pentru că oricum nebunia zilelor noastre atinge forme paroxistice în primăriile tefeliste.

Trebuie să renunțăm toți la mașini și să ne luăm trotinete, că așa vor Mucifer, Zdrulă, Mbulă și Pendulă de la USR.

Deși plătesc taxe și impozite locale la greu, bucureștenii cu autoturisme nu au nici un drept, după mintea lui Mucifer și compania.

Mucifer a declarat dealtfel din nou, pentru a cîta oară, că bucureștenii care nu au autoturisme electrice nu trebuie să mai aibă drept gratuit de parcare nicăieri în oraș.

Așa a decis el, că e orașul lui și al mă-sii lui progresiste.

Ceva bun pentru orașul pe care a ajuns printr-un accident al sorții să îl conducă nu face, dar este foarte pornit împotriva bucureștenilor. Poate și pentru faptul că aceștia nu l-au luat încă la fugă.

Pînă la urmă, adevărul e că refuzul de a te lăsa literalmente jupuit de autoritățile locale e mult mai grav decît contrabanda cu țigări și trebuie pedepsit exemplar.

Posesorii de automobile, care plătesc taxe pe proprietate, sînt infractorii de neiertat, nu contrabandiștii care trag cetățenii de mînecă.

Deși ești tentat să lași de la tine, să le urezi să se spele pe cap cu Ursula lor și să se dea cu trotinetele de gard, nu e așa simplu, pentru că nu te lasă ei pe tine să trăiești, tu, care poate ai vrea doar să îți vezi de viața ta.

Vor să dicteze ei, tefeleii, ce mîncăm, ce bem, ce conducem, cum și cu cine să facem sex și va trebui să le cerem lor voie dacă vrem să facem copii, în viitorul apropiat.

Dacă îi lăsăm…

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg