anti troti

România, ca o clădire de birouri -II-. Anti troti

anti troti
 

Trotinetistul nu este Homo Sapiens de Cro Magnon. Trotinetistul este acel moment cînd evoluția umană a cotit-o spre o ramură experimentală, sortită din start extincției.

Tefeliștii și useriștii sînt foarte agresivi și violenți, dar sînt minoritari. E adevărat, sînt mulți proști în lumea asta, dar încă sînt departe de a fi o majoritate.

E timpul ca oamenii normali la cap să iasă din apatie și să fie pro-activi în a-și apăra drepturile, altfel nu vor mai avea de trăit cu imbecilii ăștia.

A fost cea mai mare eroare să fie lăsați în pace, să li se cînte chiar în strună, plecînd de la ideea că nu e cazul să ne deranjăm pentru o mînă de idioți.

Capetele lor goale, ce nu conțin idei proprii, fiind doar recipiente umplute cu propagandă, îi fac să fie niște idioți foarte utili Sistemului.

Foarte ușor de manipulat, sînt uneltele perfecte și contribuie manifest prin agresivitatea și intoleranța lor la interzicerea drepturilor și libertăților cetățenești pe care o pune tot mai mai evident în practică globalismul criminal al Marii Finanțe internaționale.

Ei sînt cei care cereau vaccinarea anti- Covid cu forța sau măsuri de închidere pentru cei care nu s-au vaccinat. Tot ei cred că salvează clima planetei dacă beau apă din pahare de carton sau mănîncă viermi și gîndaci. Și tot ei susțin necondiționat măsurile demente ale Agendei Davos implementate în Europa și în România de Comisia Europeană.

Ei au mereu o gîndire și o atitudine anti-națională, ei alergau cu cutia de pizza după ”refugiații ucraineni” care descindeau în limuzine luxoase în România și tot ei vor fi cei care vor institui patrule pentru a nu ne lăsa să ieșim din cartier, cînd se vor institui ”orașele de 15 minute”.

De la piste pentru biciclete s-a ajuns să se ceară interzicerea dreptului de a conduce o mașină.

De la veganii exotici s-a ajuns să se vorbească despre interzicerea consumului de carne.

De la drepturile unor minorități sexuale s-a ajuns la cea mai odioasă pervertire sexuală și morală, făcută oficial, de la cel mai înalt nivel, a tinerilor și chiar a copiilor.

Doar orbii nu văd că toate astea vin la pachet cu sărăcirea populației și ”crizele” gîndite de imperiul globalist pentru ținerea sub un control strict, prin spaimă și teroare, a celor mulți.

Nu trebuie uitat că au fost deja impuși în funcții publice, prin metode obscure, fără să fie aleși de nimeni sau în urma unor alegeri mai mult decît dubioase și dezastrul pe care l-au produs și îl produc în continuare este de proporții.

Tot cedînd și ezitînd să punem piciorul în prag, pentru a ne apăra drepturile, vom ajunge să fim controlați cu totul de ăștia, vor decide ei cît și cum să ne deplasăm, ce să mîncăm, cum și cu cine să facem amor, daca avem sau nu dreptul să facem copii, vor dori să decidă ei la cine să ne închinăm și în general cum să ne trăim viețile.

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg