presa noua ordina mondiala

Presa, jigodia de pază a noii ordini mondiale -II-

presa noua ordina mondiala
 

Nu știu cum se face, dar de ceva vreme văd la televizor numai oameni superiori, de o înaltă ținută morală, caractere deosebite.

La prima vedere, mulți dintre ei par a fi niște țărănoi cu mătreață, la prima generație ieșită din opinci, dar nu, ei sint niște adevărați intelectuali, cu valori și principii.

În timp ce eu, ca un om simplu din popor, am griji din astea mărunte, cum să cîștig niște bani cinstiți, pentru mine și familia mea, cum să pun ceva pe masă copiilor, în cei de la televizor arde neostoit focul pentru libertate și dreptate.

Întotdeauna, pentru libertatea și dreptatea Ucrainei, pentru care nu trebuie să precupețim nici un efort, nici un sacrificiu.

În timp ce eu dorm liniștit cu capul pe pernă, ei ard, se consumă, cu pieptul gol apără eroic valorile europene și suprema democrație americană.

Noi, plebea, nu merităm așa analiști politici destoinici, așa mîndrie de oameni, care ar sta, ei cu familiile lor, la 19 grade în casă, poate la temperaturi și mai joase, ca să facă economie de energie pentru prosperitatea UE și a Ucrainei.

Spre deosebire de noi, nepăsătorii, ei ar stinge oricînd un bec, chiar și mai multe, ca să salveze copiii Ucrainei, ar mînca greieri și lăcuste fără număr pentru a salva Planeta.

Mă, oameni răi mai sîntem și noi, ăștia care nu ne pasă!

Nici acum, de sărbători, nu sîntem mai buni.

A făcut apel Ursula la noi, practic ne-a rugat frumos să stingem lumina, să stăm în frig și pe întuneric, să facem baie cu apă rece și să mîncăm greieri, iar noi nu și nu!

Un pic de solidaritate nu vrem să arătăm!

Cine să mai apere valorile europene, cum să mai existe ele, daca noi nu dăm doi bani pe ele?

Are și femeia dreptate…

Îmbuibaților!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg