ideologia de gen

Minimalizarea pericolului propagandei de gen, o mare greșeală!

ideologia de gen
 

Propaganda de gen nu este despre toleranță, despre diversitate.

Este de mirare că oamenii nu văd: Propaganda de gen este o arma din arsenalul globaliștilor, pentru a crea ”minunata lume nouă”.

O lume nouă în care oamenii nu mai fac copii, pentru a fi redusă populația.

O lume nouă în care fenomenul copiilor mutilați pe viață prin operații de schimbare de sex făcute înainte de a atinge vîrsta adolescenței a atins proporții monstruoase în țări precum SUA, Canada, Anglia sau Australia, deloc întîmplător campioanele ideologiei de gen.

O lume în care părinții din SUA sînt disperați și își retrag copiii din școlile publice, pentru că nu mai au control asupra lor, din cauza profesorilor care îi învață că își pot schimba oricînd sexul, pentru că e un proces complet reversibil și fără consecințe, așa cum propăvăduiește propaganda sexului fluid.

O lume în care ești arestat și condamnat dacă spui ”domnule” sau ”doamnă” în instituțiile publice, pentru că lezezi drepturile celor care se identifică avînd sexul fluid (!!!!!).

O lume în care Comisia Europeană deja recomandă ca pedofilii să nu mai fie numiți ca atare, ci ”persoane atrase de copii”, tocmai ca parte a unui proces lent, dar sigur, de dezincriminare a pedofiliei.

O minunată lume nouă în care omul este rupt complet de natură și este învățat că genul este doar un construct social, artificial, spre deosebire de mamiferele care, pentru a procrea, au fost lăsate pe pămîntul ăsta de Dumnezeu/natură (fiecare cum consideră) cu indivizi aparținînd de două sexe complet diferite și foarte bine determinate.

Da, accidente se mai petrec și în natură. Dar alea sînt accidente, excepțiile, nu norma.

Ideologia de gen și așa zis a diversității nu are nici o legătură cu drepturile unor oameni, fie că sînt ei gay, trans sau aparținînd de oricare altă minoritate sexuală.

Ideologia de gen dorește ca accidentul naturii să devină normă socială, tocmai pentru destructurarea societății.

Se dorește instaurarea cu forța a unui haos moral, pentru ruperea oamenilor de rădăcinile, de cultura lor, pentru zăpăcirea oamenirii astfel ca să nu mai poată răspunde agresiunii intereselor globaliste, ce doresc instaurarea ”minunatei lumi noi”.

Interzicerea mîncatului de carne, interzicerea agriculturii, introducerea forțată a mîncatului de greieri, viermi și gîndaci, interzicerea automobilelor, interzicerea centralelor de apartament, introducerea amprentei de carbon și a creditului social, digitalizarea – big brother, interzicerea cash-ului, toate sînt fix la pachet cu ideologia de gen, promovate agresiv de Comisia Europeană în Europa și urmăresc aceleași foarte urîte obiective, care nu au nici o legătură cu clima, toleranța sau bunăstarea oamenilor.

Punerea educației religioase și a propagandei de gen pe aceeași treaptă, chiar și în opoziție, e o mare greșeală, deloc întîmplătoare, prin care se încearcă tocmai devierea atenției de la subiectul principal:

Propaganda de gen și ”educația sexuală”, așa cum se vor a fi introduse, NU AU CE CĂUTA ÎN ȘCOALĂ, mai ales pentru îndoctrinarea și dogmatizarea minților fragede ale copiilor mici. Punct.

Despre ora de religie, calitatea și beneficiile acesteia, precum și despre oportunitatea religiei în școli trebuie să se facă o discuție complet diferită.

E adevărat, Biserica nu ar trebui să se amestece în treburile unui stat laic și în prezent nici nu se amestecă.

Dar cînd în treburile Statului a ajuns să se amestece Satana și instituțiile de stat încearcă pervertirea odioasă a minților fragede ale copiilor, se poate spune că e nevoie de Biserică azi mai mult ca oricînd.

Și nu e vorba aici de ora de religie, ci de intervenția Bisericii la nivel de societate, pentru a opri degradarea morală fără precedent ce se vrea a fi introdusă chiar de la cel mai înalt nivel, al instituțiilor Statului.

Inițiativa cultelor din România de a cere interzicerea propagandei de gen în școli nu trebuie doar salutată, trebuie susținută de toți românii cu un minim de responsabilitate socială.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg