maruntis

Iobagi proști și umili -XII-. Patrioți de mărunțiș

maruntis

Preambul:

1. ”Scopul nostru național este primirea României în Șenghen” – Un bou patentat, un cretin fulminant, un prost cu buletin, adept al Părintelui Cleopatra.

2. ”Românii se supără degeaba că România nu intră în Schengen. Tocmai a intrat Schengen în România, cu un transport masiv de zeci de tone de deșeuri și gunoaie.” – Părintele Cleopatra

3. “Șenghenești, nu șenghenești, vremea mUE trece.” – Părintele Cleopatra.

Din ce se vede, românii nu s-au săturat de naivitatea, ca să ne exprimăm elegant, de a merge, de fiecare dată, după fentele lipsite de talent ale celor ce trag azi sforile, mai mult sau mai puțin din umbră, în România.

Ba, mai mult, dovedesc o adevărată apetență, o voluptate în a se lăsa prostiți ca niște copii de grădiniță.

Românii, dacă nu le spune angajatorul străin cum, unde și împotriva a ce sa protesteze, cred că s-a scumpit benzina sau că nu am intrat în zona Schengen din cauza lui Putin.

De-aia se luptă cu rușii, cu comuniștii, eventual cu angajații benzinăriilor. Mai nou, cred ei că boicotează Austria punînd probleme cel mult casierițelor și portarilor din băncile austriece.

Cu Guvernul nu au niciodată nici o problemă, mai ales că li se spune la toate televiziunile de ”știri” cum au guvernanții grijă de ei și îi apără de ruși.

Pînă și sindicatele, alea care ar trebui să organizeze rezistența socială, să tremure cămașa deținătorilor de capital de spaimă, ridică disciplinate două degete și cer să fie lăsate și ele să participe la așa-zisele discuții între partenerii sociali.

Românii au aplaudat în picioare, timp de mai bine de 30 de ani de zile, capitalismul feroce care le-a distrus viețile, că așa sînt ei, fibră de anticomuniști.

La fel, imperialismul american și vest-occidental, că așa sînt ei, neam de slugi.

Iar acum trag din plin ponoasele.

România le este efectiv trasă de sub picioare, oamenii sînt sufocați sub povara ”valorilor europene”, le este falsificat adevărul legat de creșterile de prețuri și de nivelul de trai ca la alba-neagra și ce îi duce, mări, mintea pe ei să facă în semn de protest?

Plătesc cu mărunțiș la benzinărie!

Sau vin cu inițiative din astea revoluționare de genul: ar trebui ca toți românii să facem, toți românii să dregem, toți românii să folosim cash, toți românii să cumpărăm din piețe, toți românii să boicotam firmele olandeze, să boicotăm băncile austriece, toți românii să ne scobim în dinți cu furculița, toți românii să nu folosim produse de igienă personală, din astea…

Altfel, nici un român nu mai iese în fața Guvernului, măcar să mai zică un Tatăl Nostru, că asta e culmea revendicării la români. Sau eventual să plimbe și o colivă, un coșciug pe acolo. De ce nu, să încingă și un Dansul Pinguinului.

Încă o dată iese la iveală, ca uleiul deasupra apei, lipsa de cultură politică și revoluționară a românilor, ca și ”anti – comunismul” lor scelerat, căci acționează toți pe cont propriu și pe persoană fizică.

Nici prin gînd nu le trece că poporul, ca un tot unitar, ar trebui să își recupereze țara, Statul, Guvernul și Parlamentul din mîinile trădătorilor de țară.

Nesfîrșiții ani de propagandă neo-liberala și de reformă a Educației (sic!) i-au adus la stadiul hoarde bezmetice, care habar nu au care sînt pîrghiile funcționării unui stat și ce drepturi și obligații au, atît ei, cît și alții.

Altfel votează, se pricep ei la politică, economie și cum poate fi înfrînt Putin.

Te miri că sînt așa ușor de manipulat! Asta e, educația nu se face pe ritmuri de manele, nu l-am auzit nici pe domnul Salam, dar nici pe domnia sa Uraganul să cînte despre Contractul Social.

Fără să dețină centrul de comandă al țării, pot patrioții de pe rețelele sociale să mănînce pătrunjel și ceapă verde din piață, de la țărani, pîna le cad dinții, și tot degeaba.

În bugetul pe 2023 guvernul trădător de țară de la București nu dă nici un semn că ar intenționa să impoziteze suplimentar marile profituri ale corporațiilor străine în România. Din contră, îi cocoșează cu biruri tot pe amărîți, persoane fizice, liber-profesioniști, persoane fizice autorizate și micile societăți economice.

Hai românii, acum e momentul să demonstrați că sînteți patrioți, faceți-vă un tricou, plătiți la OMV cu mărunțiș, boicotați stațiunile montane din Austria, faceți ceva!

Proștii ăștia monumentali de români, idioții ăștia utili care sînt mai manipulabili decît un copil de 2 ani, ar fi trebuit să fie acum în Piața Victoriei și să ceară plecarea guvernului anti-național.

Nu să se facă de rîs strigînd Șenghen pe stradă.

Ar fi trebuit ca toți românii să se gîndească în primul rînd la semenii lor și la bunăstarea comună, nu cum să se tragă reciproc în piept.

Ar fi trebuit ca toți românii să iasă în stradă și să ceară naționalizarea resurselor naturale și economie socială de piață, pentru toți românii.

Ar trebui ca toți românii să ceară renunțarea la capitalismul neo-liberal și introducerea statului social.

Ar trebui ca toți românii să aibă măcar curajul să scrie SUVERANITATE pe FB, nu să tacă laș, de frică să nu li se închidă contul (!!!!).

P.S. Vedeți că e promoție de ulei de floarea la Kaufland! Ar trebui ca toți românii…

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg