Bătălia pentru România -V-. Să îți aperi țara și copiii nu e extremism

Invocând stabilitatea politică, valorile europene, parteneriatul strategic cu SUA și amenințarea rusă, alianța politică ce conduce azi România instrumentează pe bandă rulantă acte normative care echivalează cu cea mai abjectă trădare de țară.

Nu este o noutate pentru România, așa s-a întâmplat și în 1996 – 2000, pe timpul Convenției Democratice, dar și în mandatul de premier al lui Adrian Năstase, pe timpul lui Tăriceanu, nu mai vorbim de Băsesc-Boc, Ponta, Cioloș, guvernele-dezastru Orban și Cîțu.

Românilor li se fură realmente țara de sub picioare, prin cedarea către străini a ultimelor resurse naturale și companii de stat, li se anulează drepturile constituționale prin proiectele vizând orașele de 15 minute, le sunt amenințați copiii, care trebuie să fie edcați cu supușenie pentru a urmări cu capul plecat noile ”valori” occidentale, iar ei ce ar trebui să facă?

Să aplaude recunoscători și să participe și de acum încolo la mascarada numită democrație?

PSD, principalul trădător, căci de la PNL nu existau pretenții, dată fiind lunga istorie de trădare a interesului național, deși este populat și condus de cele mai mediocre non-personalități, a cîștigat alegerile din 2020 prezentîndu-se ca un adversar al PNL și al președintelui Klaus Iohannis.

Azi PSD este în aceeași tabără cu Iohannis și PNL, reprezentînd deci minoritatea și neavînd absolut nici o reprezentativitate.

Slugile Stăpînirii străine care dețin azi majoritatea parlamentară nu reprezintă în nici un fel acest popor, vin în schimb cu ”reforme” care distrug viitorul României pe termen lung, pentru a sluji supuse interesele străine.

După 30 de ani de jaf și spoliere, românii ce ar trebui să facă? Să ridice două degete, ca niște iobagi ascultători, și să ceară voie să spună cu nu sînt de acord?

România nu de ”stabilitate politică” are nevoie acum, ci de proteste, de mișcări de stradă, de anarhie care să clatine dictatura militară ce a pus stăpînire pe această țară.

De răsturnarea puterii politice și măcar de alegeri anticipate, deși e puțin probabil că ele ar rezolva ceva.

Extremiști nu sînt cei care au protestat azi la gardul Parlamentului, așa cum urlă cotarlele din presa aservită.

Extremiștii sînt după gard, în băncile parlamentare, extremiștii sînt trădătorii de țară din Guvern și Parlament, extremist este rumegătorul ăla de slană afumată de la Cotroceni, extremiști sînt toți vînzătorii ăștia abjecți de neam și de țară.

În ceea ce îl privește pe Șică Mandolină, ipochimenul care a pus definitiv economia țării pe butuci prin abrogarea OUG 114, care introducea ”taxa pe lăcomie” pentru marile companii și prin liberalizarea pieței de energie, ar trebui să fie mulțumit că a scăpat ușor din mîinile românilor.

El nu trebuia bătut cu bățul de la steag, trebuia înfipt în el și pus în fața Guvernului, să vadă toată lumea ce pățesc cei care își trădează țara.

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg