USL pe limba politrucilor mărunți piere

politruci

În primul rînd, să nu confundăm: anti-uselism nu înseamnă băsism! În fapt, anti-băsism include și anti-uselism, pentru că cei din USL tot niște băsiști ordinari s-au dovedit a fi.

Deși au beneficiat de un capital imens de încredere, concretizat în procentul de 70% din puterea de vot pe care îl dețin în Parlament, deși au avut ocazia unică să încerce o primenire a politicii și chiar a societății românești, reprezentanții USL s-au dovedit a fi niște politicieni de nimic, mai mult, niște oameni mărunți care s-au dedicat exclusiv intereselor personale, trădîndu-și alegătorii în cel mai abject mod posibil.

Și-au vîndut conștiința repede și ieftin, și-au trădat țara și poporul cu un și mai mare aplomb decît însuși Băsescu și slugile sale.

Dacă useliștii nu ar fi făcut blatul scîrbos nu Băsescu, acum nici în cot nu îi durea.

Dacă l-ar fi demis pe Chior, așa cum au promis, ar fi avut și acum sprijin popular și puteau să facă ce modificări vroiau ei la ce lege li se năzărea peste noapte – cu poporul alături, îi durea la bască de atacurile furibunde de acum ale băsiștilor și ale ambasadelor puterilor străine ce ne ocupă țara.

Dacă ar fi curățat instituțiile Statului de servitori politici, așa cum s-au angajat, nu ar mai fi fost nevoiți acum să apleleze la o penibilă șopîrlă legislativă pentru a putea scăpa de abuzurile celor două instituții eminamente băsiste, ANI și DNA.

Dacă ar fi fost onești și cu coloană vertebrală, dacă ar fi venit cu politica bunului-simț, așa cum au spus înainte de alegeri, nu ar fi ajuns la contra-performanța să fie la fel de urîți de populație ca și băsiștii.

Cu diferența notabilă că Bok3 scoate în stradă mii de oameni după nici un an de guvernare, în timp ce lui Bok1 i-au trebuit, totuși, vreo trei ani de batjocură pînă a fost luat în seamă.

Dar nu – useliștii s-au arătat a fi niște trădători abjecți, și pe deasupra nici prea deștepți. Au lins mîna ocupației străine cu și mai multă scîrbăvnicie decît Băsescu, doar-doar devin ei favoriții UE și ai SUA, în detrimentul Chiorului.

Așa că își merită cu vîrf și îndesat soarta. Pot să îi terfelească băsiștii mult și bine, nimănui nu îi mai pasă acum de ei.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg