USL aruncă băsescul din copaie cu tot cu popor

copaia

La un an de cînd a preluat, în mod oficial, guvernarea, Uniunea Social-Liberală le arată tuturor detractorilor săi că nu a făcut blat cu Băsescu și Acordul de Coabitare a fost doar o perdea de fum menită să îi adoarmă pe băsiști.

Deocamdată, propaganda băsistă este mai vie ca niciodată, slugile Chiorului zburdă gureșe prin studiourile de televiziune, în loc să stea la păstrare, în loc întunecat, așa cum a promis USL-ul, băsismul care răzbate din societate și din mass-media este unul realmente sufocant, iar instituțiile europene, ambasadele străine, UE, SUA, mama lu’ tata lu’ Comisia Europeană și toți birocrații ăștia corupți care au făcut un sport din a pune România la colț țipă mai virulent decît oricînd, în preaslăvirea a două organisme anacronice și eminament băsiste, cum sînt ANI și DNA.

Cohortele de băsiști nu sînt însă conștiente de pericolul major care le paște, grație strategiei extrem de subtile a USL-ului, pe care nimeni nu a putut să o ghicească pînă acum.

Pentru că, dacă va continua să guverneze așa cum a făcut-o în primul an de mandat, USL-ul va da, așa cum a promis, o lovitură de moarte tuturor băsiștilor. La cîtă cianură, fracturare hidraulică, ură, violență socială, sărăcie și corupție trebuie să suporte românii, probabil că în doi-trei ani se va pune lacătul pe țara asta și fiecare va pleca unde va vedea cu ochii. Să vedem atunci pe unde scot băsiștii cămașa.

După toate regionalizările, descentralizările și cedările de suveranitate plănuite de USL, riscul să nu mai existe România și nici popor român este atît de mare, încît putem să ne frecăm de pe acum mîinile de bucurie că le-am tras-o ticăloșilor alora de băsiști din UE și SUA, care nu vor mai avea pe cine să batjocorească.

Mai subtil de atît nici nu se putea!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg