Triunghiul Băsmudelor -II-

Este incredibil cum PNL, un partid care a pierdut dezastruos alegerile parlamentare în 2016, a pus azi mîna pe Putere, pe Parlament, pe Guvern, pe instituțiile statului, fără să fie votat de nimeni și fără să se știe exact ce repreentativitate reală are, în rîndul populației.

Este neverosimil cum o majoritate solidă din cetățenii României, care i-a acordat peste 50% din Parlament alianței PSD-ALDE, nu este reprezentată de nimeni azi, din contra, este asuprită în cel mai abject mod și i se bagă pumnul în gură.

Este neverosimil, dar nu este prima dată. La fel ca în cazul guvernării USL, care a beneficiat de o majoritate parlamentară chiar mai confortabilă, administrația PSD-ALDE a fost caracterizată, imediat după alegerile din 2016, de un șir de evenimente pur și simplu uluitoare, care nu își găsesc locul în sfera normalului și a raționalului.

Evenimente care au avut loc pînă în ziua învestirii guvernului lui Culaie, care arată că nimic din ce ni se prezintă public în fața ochilor, de către cei din așa-zisa clasă politică, nu este ce pare a fi.

Doar proștii și orbii mai pot crede că în România e democrație. Este incredibil cum dictatura militară se instaurează la vedere, ”pas cu pas”.

Zapciul Culaie e un personaj absolut sinistru. Pînă și Băsescu a fost pistol cu apă, pardon, cu whisky, față de ce dictatura ne pregătește Stăpînirea străină cu Mutul.

Culaie are STS-ul lui, DNA-ul lui, SRI- ul lui, Parlamentul lui, pe Birchall a lui, securiștii din toate partidele ai lui, pe Radu Tudor și cohorte de mîncători de căcat ai lui, are sprijinul americanilor, al nemților, are și guvernul lui și tot se cacă pe el că nu o să preia un nou mandat de zapciu, a trebuit să dea cu Rise Project în Barna.

Nu că cel din urmă ar merita vreun pic de simpatie, dar mișcarea lui Culaie arată cît de nebun e individul, cum e în stare de orice, ca să își atingă scopul.

Dealtfel, nici aici nu e nici o surpriză, a fost nevoie să moară oameni, ca să pună dementul mîna pe putere.

Și din păcate este din ce în ce mai verosimil că vor mai muri, ca să o păstreze.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg