Tovarășul premier Victor Ponta a reînnodat legăturile cu poporul chinez

tovarasulponta

Cu ocazia vizitei de lucru pe care a efectuat-o în țara noastră, tovarășul premier Li Keqiang, reprezentantul poporului chinez, frate și prieten, a ținut să își exprime admirația nețărmurită pentru omologul său român, care, grație unor eforturi necontenite și a unei aprige puteri de muncă a reușit să transforme Miorița în Tigrul Est-European.

El a ținut să mulțumească poporului român pentru primirea făcută și ne-a asigurat de toată prețuirea și respectul pe care tovarășii din Republica Populară Chineză le poartă fraților lor români. Înalții oaspeți din China au fost întîmpinați de partea română cu pîine și sare, șunculiță și babic, pe care le-au mîncat cu tot cu scobitori.

La rîndul său, tovarășul prim-ministru Victor Ponta a ținut să sublinieze, într-o cuvîntare magistrală, ce a dat dovadă atît de elocvență, dar și de eficiență, arătînd îndrăzneala spiritului tînăr, dar și reținerea politicianului călit în luptele pentru susținerea poporului său, apropierea dintre poporul român și chinez, chezășie nestrămutată a luptei celor două popoare pentru un viitor luminos.

Premierul român s-a angajat neabătut și pe mai departe pe calea aspră, dar frumoasă, a Revoluției înstrăinării cît mai grabnice și mai definitive a patrimoniului național, pentru propășirea tuturor oamenilor muncii care trudesc, zi de zi, la făurirea noii economii capitaliste de corporație, de partid și de Stat.

Totodată, el a ținut să amintească, în ropotele de aplauze ale baronilor locali prezenți în sală, că toți membrii de partid de la sate și orașe, indiferent de rasă, sex sau naționalitate, care se jertfesc zi de zi în munca titanică de căpușare a bugetului de stat, vor avea în continuare sprijinul necondiționat al Partidului, pentru a duce întrecerea capitalistă pe noi culmi de glorie și succes și a realiza planurile cincinale în patru ani și jumătate.

Un cuvînt deosebit de laudă a avut tovarășul premier Victor Ponta pentru televiziunile Poporului, Antena 3 și R TV, care, cu ocazia vizitei prietenilor chinezi în țara noastră, au dus un efort neostenit pentru a prezenta prin cîntec, joc și voie-bună Chineziada, program cultural-artistic de mare amploare prin care au fost zugrăvite obiceiurile și cultura poporului chinez.

În încheiere, tovarășul premier Victor Ponta a ținut să reitereze angajamentul Partidului, precum și promisiunea sa, personală, că toți oamenii muncii din România, melteni, ghiolbani, cocalari și pițipoance se vor bucura și de acum încolo de toate condițiile pentru a munci, a face clubbing și a-și petrece timpul liber în mod organizat, cu bere și mititei, mărturie de necontestat a victoriei societății de consum în țara noastră.

1 thought on “Tovarășul premier Victor Ponta a reînnodat legăturile cu poporul chinez

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg