Tehnocratița europeană

Întrebată public de reprezentanții mass media despre chestiunea în cauză, madam Viorica Vasilica a declarat că nu are nici o părere și nu își, scuzați, asumă nici o poziție, în legătură cu raportul ministrului Justiției privind demiterea șefei DNA, pentru că ”Justiția trebuie să fie independentă” și ”specialiștii trebuie să se pronunțe”.

Acum, este de înțeles că tot ce excede sarmalele în foi de varză și piftia din picioare de porc nu intră în sfera competențelor Primului-Ministru, dar cum rămîne cu răspunderea politică?

Pentru că Tudorel Toader este, vrînd-nevrînd, ministru în guvernul PSD, condus de doamna Vasilica. Iar poziția lui nu are cum să nu o reflecte pe cea a Guvernului și a Premierului.

Sau doamna Vasilica de la Videle este tehnocrat european și nu își asumă nici o răspundere politică?

E bine de întrebat, ca să știm cine conduce Guvernul

Mai ales că madam Vasilica Viorica a ținut să se exprime în sensul că vrea neapărat un fir roșu cu Bruxellesul și nici nu sparge dimineața două ouă, de-o omletă, fără să își afirme, chiar și pe burta goală, aderența la valorile europene.

Iar înalta calitate a programului de guvernare al PSD reiese și din faptul că acesta prevede pînă și culoarea firului pe care vor fi primite ordinele de la Stăpînirea străină!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg