Scrisoare deschisă adresată Președintelui Iohannis

iohannis presedinte

Scrisoare deschisă adresată Președintelui Iohannis

Domnule președinte Klaus Iohannis,

Iubitorii de câini, luptătorii pentru drepturile animalelor și ale oamenilor deopotrivă, în general, cei ce mai au un dram de minte și de suflet în România, vă solicită imperios să vă implicați în stoparea abuzurilor inacceptabile pe care le practică instituțiile Statului.

În numele statului de drept, care se presupune că este România, vă atragem atenția că autoritățile locale încalcă, în mod frecvent și cu numeroase circumstanțe agravante, Legea.

”Afacerea Maidanezul” a devenit o sursă atât de generoasă de profit, obținut exclusiv din torturarea și uciderea unor animale nevinovate, încît numeroși primari nu ezită, prin hingherii și Poliția Locală din subordine, să agreseze cetățenii acestei țări, care încearcă să stopeze practicile ilegale, criminale și inumane, la care edilii se dedau.

Vă amintim că normele de aplicare ale ”Legii Ionuț”, care reglementează gestionarea câinilor fără stăpîn de către autoritățile locale, au fost suspendate de Curtea de Apel București, încă din vara lui 2014.

Deasemenea, ținem să atragem atenția asupra faptului că un sondaj de opinie, realizat în vara lui 2014, a reliefat realitatea că peste 60% dintre români nu sunt de acord cu eutanasierea câinilor fără stăpîn.

Cu toate acestea, primăriile continuă, în mod flagrant și asumat ilegal, să captureze și să ucidă câinii de pe străzi.

În momentul în care autoritățile sunt primele care se dedau la încălcarea Legii, nu este de mirare că societatea românească este un adevărat butoi cu pulbere, gata oricând să explodeze.

Funcția dumneavoastă, de arbitru între autoritățile Statului și de garant al apărării intereselor și drepturilor celor ce trăiesc în această țară, VĂ OBLIGĂ să vă implicați în rezolvarea acestei situații cu potențial foarte periculos pentru liniștea socială din România.

Calitatea de OM, pe care se presupune că o aveți, deasemenea!

Vă mulțumim.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Versiunea în limba engleză AICI. English version HERE. Versiunea în limba germană AICI. Deutsch Version finden Sie HIER.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ATENȚIE!
PUTEȚI SEMNA ACEASTĂ SCRISOARE DESCHISĂ AICI.

20 thoughts on “Scrisoare deschisă adresată Președintelui Iohannis

  1. NU MAI UCIDETI SI NU MAI MALTRATATI CAINII COMUNITARI !! VREM SA SE CONTROLEZE CHELTUIELILE ASPA DIN BUCURESTI SI DIN TARA SI AVERILE CELOR CE SUNT IMPLICATI IN ACEASTA “AFACERE” !

  2. DAS TÖTEN VON UNSCHULDIGEN SEELEN MUß ENDLICH AUFHÖREN !!!
    DIE FELLNASEN HABEN EBENSO EINE BERECHTIGUNG ZU LEBEN DENN AUCH SIE HABEN SICH NICHT AUSGESUCHT- DAS- UND WO SIE LEBEN !!!

  3. Legea lui Ionut !Legea crimei si barbarie ! Dupa ce acesti criminali termin de omorat bestial si barbar aceste suflere nevinovate ,vor incepe cu cetatenii ! Stopati pentru numele lui Dumnezeu aceasta lege criminala !

  4. Rumänen zeigt, dass es ein absolut rückständiges Land ist. Die Bestialität, die de Unschuldigsten zuteil wird – den Hunden – ist der offensichtliche Faschismus. Rumänien ist ein modernes Auschwitz und der Präsident, der vor seiner Wahl angab, das Hundetöten sei grausam, akzeptiert genau das nach seiner Wahl. Es lebe die Korruption. Man hofft, dass Rumänien dafür seine Strafe bekommt. Verachtet wird es dafür bereits. Keiner möchte Rumänen in Deutschland sehen.

  5. Doamna naiva ma bucur sa stiu ca atii scris scrisoarea fara sa stiti ca domnul Johannis in anii 1990 incoace a miljocit mai multi orfanii copii fara parinti 4 orfanii.Domnul Johannis nu facut nici acuma declaratie unde sunt acesti orfanii….Acest lucru a fost in ziarul justitiarul care a fost de domnul Johannis distrus.Se spune ca copii sunt miljociti pentru ilegale organe sau sacrifi umane…cu sectele satanice organizatii secrete….Posibil si implicare neo-nazista…..Domnul Johannis are imunitate diplomatica…..in prezent….Credeti ca intereseza pe cineva de cainii maidanezii???!!!………Probabil ca unii oamenii nu conteaza nici cat un caine …..Se stie ca pentru un om valoarea pe piata neagra de organe este de 1 million €….Iar unii oamenii vor mai bine un caine decat un copil………Stelly Bush dekra facebook….Sunt Roman nu sas……….Sunt foarte trist cu ce se intampla in Romania in moment si ca tocmai un german ca si presedinte….Suntem pe cale de disparitie

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg