Să le-o dăm la Referendum! Să-i lovim la Constituție! -II-

le-o dam la referendum II

Senatorul Ioan Ghișe a făcut niște declarații, în cadrul unei emisiuni televizate în direct, care confirmă ceea ce Invectiva.ro spune deja de ceva vreme: noua Constituție moșită și pritocită de USL are ca unic scop consființirea statului României de vasal al Bruxellului.

Astfel, onorabilii de la USL, pe care nu știm cum îi mai suportă pămîntul cu atîta bun-simț de care dau dovadă, au luat ochii opiniei publice cu teme false, precum introducerea căsătoriilor persoanelor de același sex în Constituție, dar au mers pe șestache cu adoptarea în Legea Fundamentală a unor prevederi care înlătură definitiv caracterul de stat suveran și independent al României.

Nu doar că actuala clasă politică românească, vîndută intereselor străine, dorește ca bugetul național să fie de acum încolo aprobat întîi de Uniunea Europeană, pentru ca abia pe urmă să fie “dezbătut” în Parlament. Dar iată că însăși forului legislativ al țării i se dă la temelie o lovitură fatală, urmînd să nu mai fie organism de “dezbatere și decizie”, ci doar de dezbatere.

Iar plasarea Băncii Naționale a României în subordinea totală a Băncii Centrale Europene nici nu mai trebuia stipulată în Constituție, pentru că acest lucru se întîmplă deja, finanțele țării aflîndu-se pe mîna unora care nu au absolut nici o legătură cu interesul național.

Păi, dacă cel ce ar trebui să fie principalul for reprezentativ al poporului român, Parlamentul în speță, nu mai ia deciziile legate de această țară, cine ar trebui să le ia, după mintea încețoșată de ieuroi a liderilor USL? Uniunea Europeană? Bruxellul? Angela Merkel?

Cum se mai justifică, în acest caz, însăși existența instituțiilor statului, a Statului român, pînă la urmă? Sa îl desființăm, și să hotărască pentru noi Merkel cu Băsescu! Măcar nu mai plătim o hoardă întreagă de politruci proști și ticăloși, care ne vînd ca la iarmaroc, pe banii noștri!

USL-ul a reușit să prostească o țară întreagă, cerșind votul românilor cu minciuna că, după ce vor fi la putere, îl vor face dus pe Traian Băsescu. Ce a urmat se știe, faptele efectiv reprobabile ale useliștilor întrecînd orice încercare din partea noastră de a le descrie.

Acum, Ponta și Antonescu au tupeul și nesimțirea să ne cerșească din nou voturile, venind cu fel de fel de minciuni și perdele de fum, cînd scopul este, de fapt, aservirea completă a României intereselor externe.

Ne vom mai lăsa prostiți?

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg