Rugăminte sinceră adresată doamnei Angela Merkel -IV-

Doamna cancelar, sărut-mîna, acum că sînteți sub suspiciune de infectare cu coronavirus și v-ați plasat în auto-izolare, nu vă petreceți doamnă izolarea de una singură.

Vă rugăm noi, colonialii din România, luați-l lîngă dumnevoastră și pe cel mai devotat servitor, Zapciul Culaie, e păcat, doamnă, așa băiat simpatic să nu vă înveselească izolarea.

Știe să recite, cîntă, rîde, dansează și, cel mai important, are un buton după ceafă pe care, de cîte ori apeși, spune PSD-PSD-PSD.

Puteți juca Monopoly cu el, pe toate resursele României și, cum e o slugă credicioasă, o să piardă de fiecare dată, așa cum face și în realitate, ca să vă însenineze chipul apăsat de grijile pentru noi și viețile noastre cele neînsemnate.

Cînd vă săturați de jocuri de societate, o să vă facă să rîdeți vorbind non-stop (se știe faptul că este un mare limbut) despre apartenența românilor la marea familie europeană, cea mai tare glumă pe care o poate face cineva în acest trist context al pandemiei de coronavirus.

Și, nu în ultimul rînd, nu uitați că are românii lui, care pot veni să vă facă toate cumpărăturile și, în plus, să vă mai dea și cîte o limbă, acolo unde augustul dumneavoastră trup s-a încordat cel mai tare.

Vă rugăm să nu uitați că Zapciul Culaie poate fi comandat și de la distanță, cu telecomanda, că, normal, e lucru de calitate, nemțesc.

Și dacă vă săturați de el, îl puteți pune oricînd pe stand-by. Doar să țineți telecomanda pe aproape.

P.S.: Are totuși un defect de fabricație, așa că mai bine ascundeți stocurile de slană cu boia, înainte să vină.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg