Realitatea de după oglindă -IX-. Iluzia crizei politice

România traversează în acest moment o gravă criză politică, toate instituțiile Statului fiind practic încleștate în dorința dementă a Zapciului Culaie de a declanșa alegeri anticipate.

Dar criza prin care trece acum țara noastră nu este una fără precedent. Încă de la alegerile parlamentare din 2016, România se află într-o criză politică în formă continuată, în care au fost schimbați cinci premieri în trei ani și în care am asistat la mișcări cu adevărat ridicole pentru un joc politic normal: partide aflate la putere care își răstoarnă propriile guverne, partide aflate doar cu numele în opoziție, care fac pact tacit cu puterea, nominalizari de premieri la mișto, partide care nu voteaza învestirea propriului guvern, șamd.

Motivul este unul singur și este simplu: chiar votul românilor de la finele lui 2016. Atunci majoritatea românilor s-au exprimat manifest împotriva globalismului, împotriva Stăpânirii străine și a slugilor ei devotate din țara noastră.

Așa-zisele partide ”de dreapta”, în frunte cu Zapciul Culaie, au înregistrat o înfrîngere cruntă, iar Laura Codruța Koveși și DNA, instrumentele de represiune ale Stăpînirii străine, un usturător vot de blam, prin victoria categorică a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, care înainta, fie măcar și la nivel declarativ, ideea de patriotism economic.

Imediat după acel surpinzător rezultat al alegerilor, toate forțele obscure trădătoare de țară au pornit un aprig război împotriva votului și voinței românilor – așa-zisa criză politică cu care ne confruntăm de mai bine de patru ani de zile.

PSD-ul a fost practic sfărîmat de securiștii din interiorul și exteriorul partidului, iar Liviu Dragnea a ajuns la închisoare, într-o sfidare fățișă a normelor de drept, democratice și ale bunului-simț.

O propagandă turbată, de sorginte fascisoidă, inundă în permanență mass media și prin urmare opinia publică, orice măsură menită să apere, cît de cît, interesele economice ale României este rapid demonizată și etichetată ca fiind comunistă, în interesul Rusiei, șamd.

Nici măcar nu este prima dată când s-a întâmplat așa ceva. Să ne aducem aminte de votul dat de români în 2012 alianței USL, într-o și mai covîrșitoare măsură decît în 2016, și de evoluțiile ulterioare: ce s-a ales de Dan Voiculescu, Crin Antonescu și Victor Ponta și de partidele, mai ales de principalele personaje care au format Uniunea Social-Liberală.

Și atunci, ca și acum, Stăpînirea străină a intervenit brutal, jucînd în picioare și cea mai iluzorie părere de democrație, pentru a-și proteja interesele din colonia condusă prin zapciii de la București.

Așa-zisa criză politică ce distruge astăzi România nu este altceva decît zbaterea furioasă a neo-liberalilor din afara țării de a instaura pe termen lung un regim dictatorial de extremă-dreapta, cel mai probabil de factură militară, pe modelul Americii de Sud, pentru a evita pe viitor ”accidente” precum 2012 sau 2016.

Românii trebuie să înțeleagă că, pentru a-și salva țara și viețile din ghearele străinilor, ieșirea la vot nu mai este de multă vreme suficientă.

Dacă a fost vreodată.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg