PD-L nici căcat n-a mîncat, nici gura nu îi miroase -II-

bluf

Sub mîna de fier a lui Traian Băsescu și atenta îndrumare a Comisiei Europene, Băncii Mondiale și F.M.I., guvernările Bok-Băsescu-Udrea-PD-L au adus România, între 2009 și 2012, efectiv pe marginea prăpastiei.

Pe fondul dezastrului economic și al haosului social declanșat prin răsturnarea sistemului de valori, o sinistră dictatură fascistoidă a fost foarte aproape de a se instala, sub ochii îngăduitori și chiar cu încurajarea extremei-dreapta populare ce a pus bocancul pe gîtul Europei, de la nivelul instituțiilor de forță ale Uniunii Europene.

Instituțiile statului au fost transformate în organe represive, guvernanții portocalii au tăiat și spînzurat așa cum le-a poftit inima, presa a fost practic desființată, organismele societății civile dinamitate din interior de sinecuri politice, societatea însăși, în întregul ei, a fost redusă la tăcere prin punera pumnului în gură de către o feroce propagandă fascistoidă guvernamentală.

Diversele categorii sociale au fost asmuțite una împotriva alteia, prin atenta cultivare a urii de clasă, societatea a fost constant otrăvită și îndoctrinată cu manipulări violente care îndemnau la a-ți urî propria țară, propriul popor, originile, tradițiile și cultura.

O acțiune dementă, concertată și susținută de către toate instituțiile Statului prin care s-a vizat destrămarea a tot ce este național, românesc, întinarea și de aruncarea în noroi a însăși condiției umane, prin umilirile necontenite la care au fost supuși cetățenii români de către organismele de stat ce ar fi trebuit să se ocupe de bunăstarea, de sănătatea și educația lor.

Totul în numele globalizării, al integrării forțate în structurile Uniunii Europene, al cedării controlului asupra economiei și resurselor naționale, al teoriilor neo-liberale ce propăvăduiesc desființarea statelor naționale, pentru ca țările și popoarele să poată fi controlate fără opreliști de corporațiile și marile concerne internționale.

Nici o ticăloșie a lui Băsescu, nici o insultă adusă românilor sau bunului-simț nu a fost făcută fără sprijinul total, fără supunerea oarbă a celor din PD-L. Personaje grotești precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur, precum și mulți alții, s-au transformat într-o adevărată sectă a Martorilor lui Băsescu, gata să aplaude necondiționat infracțiunile și crimele stăpînului lor, să rîdă cu gura pînă la urechi la obscenitățile și mîrlăniile dejectate de șeful lor pe gură.

Deși, în cele din urmă, regimul Băsescu a pierdut în 2012 guvernarea, iar trădătorul de țară de la Cotroceni s-a confruntat cu un vot de blam covîrșitor din partea populației în același an, cu ocazia referendumului de demitere, susținerea din exterior a făcut ca baciul PD-L să își păstreze o puternică influență în politica și societatea românească, prin intermediul organelor de forță din Justiție și al propagandei feroce diseminate în continuu de așa-zisele organe de presă aservite.

Aflați în minoritate, pedeliștii și băsiștii de tot felul au început un proces minuțios de regrupare, beneficiind de ajutorul serviciilor secrete, al trădătorilor din celelalte partide și al ”formatorilor de opinie” care au încercat, pe toate căile posibile, să sperie opinia publică de pericolul comunist sau rus, două marote foarte la modă în România, și să o convingă de necesitatea revenirii la putere a ”forțelor de dreapta”.

Acum, la nici trei ani de zile de cînd a pierdut guvernarea, PD-L este foarte aproape să revină la putere și să își continue politica fascistă de distrugere a României. Deși acest lucru părea foarte improbabil nu cu mult timp în urmă, intrigile și mașinațiunile puse la cale de pedeliști, dimpreună cu stăpînul lor Băsescu și cu tartorii lor din afara țării sînt aproape de a-și atinge scopul.

Cei ce se grăbesc să voteze cu Klaus Iohannis pentru a împiedica întoarcerea comuniștilor, cucerirea României de către Rusia, subordonarea țării către China sau alte asemenea fantasme pritocite în laboratoarele băsiste de propagandă nu înțeleg că accederea neamțului în funcția de Președinte echivalează cu instaurarea unei noi guvernări Băsescu, indiferent de cum va arăta chipul noului Premier.

Venirea lui Klaus Iohannis în jilțul de zapciu de la Cotroceni va însemna reluarea politicii demente de austeritate în România, linia PPE și Comisia Europeană, va repune pe tapet genocidul social pe care UE, Băsescu & comp. l-au declanșat în țara noastră.

Iar indivizi precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur și alții ca ei, care au adus țara pe buza prăpastiei, sînt gata să revină în prim-planul vieții politice, de data asta în piele de liberali, pentru a implementa, ca și pînă acum, fără să crîcnească, măsurile prin care UE să își continue jaful în România.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

4 thoughts on “PD-L nici căcat n-a mîncat, nici gura nu îi miroase -II-

  1. Nu imi este simpatic Basescu dar Ponta imi este total antipatic.este o calamitate care ar putea duce tara asta la dezastru si sper sa nu si si tim asta pe pielea noastră.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg