Ocupația salvează nația -VI-. Ghiulul și papucul

dragnea chelner

Preambul:
”Voi ține cont doar de trei lucruri: votul românilor, Constituția țării și programul de guvernare prezentat de PSD” – Liviu Dragnea.

Nici nu a apucat boierul Dragnea de la Teleorman să declare cît de importante sînt pentru el voturile românilor și cît de mult contează încrederea pe care aceștia i-au acordat-o, că a și fugit, de mînuță cu ospătarul său preferat, Sorin Grindeanu, la Înalta Poartă de peste Atlantic, pentru a primi firmanul de ungere în funcție a noului guvern de fanarioți de la București.

Timp de două săptămîni au pupat cu foc Dragnea și Grindeanu ghiulul și papucul noului sultan de la Washington, de teamă că ienicerii frumoși și liberi, fiii corporațiilor de la București, conduși de zapciul Culaie și cu sprijinul susținut al uneltirilor și intrigilor din sangeacul de la Bruxelles al imperiului corporatist, le vor încurca daraverile și îl vor aduce înapoi în fruntea țării pe argatul F.M.I., Dacian Cioloș.

Voturile milioanelor de fraieri care i-au votat nu fac nici o para chioară pentru Dragnea și Grindeanu, care cred atît de tare în România că legitimarea și-o primesc, ca și guvernele anterioare ale României, dînd cu sărut-mîna la porțile Stăpînirii străine și făcîndu-se luntre și punte să îndeplinească toate pretențiile diverșilor reprezentanți ale acesteia.

PSD a înregistrat o victorie istorică la ultimele alegeri parlamentare, promițînd românilor tocmai o poziție dreaptă a României în fața imperiului globalist, în opoziție la spinările plecate și la capatele supuse ale celor ce au condus țara noastră pînă acum.

Diferența dintre 30%, cît este scorul tradițional al social-democraților în alegerile parlamentare, respectiv 50%, cît a obținut partidul condus de Liviu Dragnea la parlamentarele desfășurate la finele anului recut, este reprezentată de milioanele de români care s-au săturat ca străinii să taie și să spînzure în țara lor și care au votat pentru destructurarea mafiei alcătuită din magistrați și securiști, pusă de SUA și UE în fruntea țării, pentru a le reprezenta exclusiv interesele.

merkel la telefon

Milioanele de români care au votat un partid și un guvern de ”penali” au făcut-o pentru că vroiau să audă ministrul de Justiție pus de PSD vorbind despre debăsificarea Statului și curățarea sistemului de justiție de indivizii care au propria agenda, ce nu are nici o legătură cu binele comun și interesul național.

PSD-ul nu a primit majoritatea parlamentară pentru ca ministrul său căcăcios de Justiție să vorbească despre ”întărirea Statului de Drept” sau despre ”proasta comunicare” cu băsiștii, nici să o numească pe Hăineală ministru secretar de stat.

Cu atît mai puțin ca interimara Birchall să bată cîmpii despre ”negocieri cu toată lumea”, începînd cu Kovesi și terminînd cu reporterii acreditați pe lîngă ministerul Justiției, sau să bată apa în piuă cu aceleași fraze-șablon cu care le dă românilor peste față de ani de zile ambasada SUA, despre rulou cu ou (rule of law) și parteneriate strategice în care unii, în speță neoconii de peste Atlantic, au doar de cîștigat, iar ceilalți, iobagii proști și umili din România, doar de pierdut.

Și în nici un caz alegătorii nu au arătat că mai ”au încredere în România” votînd cu PSD pentru ca Prim – Ministrul Grindeanu să dea fuguța, ca un ospătar sîrguincios ce este, la Bruxelles, pentru a primi comanda de ministru la Justiție, plus alți cîțiva remaniați care nu au fost pe placul stăpînilor străini.

trump telefon

Cum este de așteptat ca partidul condus de Liviu Dragnea să desființeze ”cîmpul tactic” din Justiție, cînd ia măsuri în ceea ce privește SRI și DNA, precum și legate de cei conduc aceste instituții profund decredibilizate în ochii opiniei publice din România, doar atît cît i se permite și cînd primește acceptul de la Stăpînirea străină?

Și, mai presus de toate, cum poate promite PSD că va apăra interesele românilor, în războiul economic dus de marile puteri internaționale împotriva țării noastre, cînd guvernul Grindeanu nu a fost în stare să își apere punctul de vedere în legătură cu niște amărîte de acte legislative privind grațierea condamnaților pentru infracțiuni mărunte?

Dacă nici cu majoritate de 60% în Parlament PSD nu poate destructura Binomul și umblă cu ”sărut mîna” pe la ambasadele străine, se cheamă că românii iar s-au prezentat degeaba la vot.

Nu are nici cea mai mică importanță ce clan de boieri fanarioți conduce România și cum se numesc sultanii ce conduc Stăpînirea străină, dacă trădătorii de la noi se bat între ei care să le pupe mai abitir ghiulul și papucul.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg