Mutu-i mut, dar mai e și retardat! -VI-. Guvernul Ludovid – 19

Pînă și ISIS au anunțat recent că își suspendă toate activitățile teroriste din cauza coronavirusului.

Numai Zapciul Culaie nu vede, nu aude, îl doare în cot de pandemie, el vrea guvernul lui.

A renunțat la orice fel de consultări cu partidele politice și l-a impus, din nou, cu de la sine putere, șef al Guvernului pe celebrul deja Șică Mandolină, într-o bătaie de joc fără precedent la adresa Constituției și a oamenilor din țara asta.

Apoi a ieșit și a mințit public că Ludovid – 19 Mandolină a fost singura propunere a partidelor politice pentru postul de Premier, lucru infirmat vehement de doi șefi de formațiuni politice.

Zapciul Culaie este în stare să calce fără nici o urmă de remușcare pe cadavre, doar ca să își vadă lacheul instalat în fruntea puterii executive.

Și, după toată demența din ultima perioadă, după haosul politic fără precedent pe care l-au creat, după călcarea în picioare a Constituției și ale regulilor democratice, după numirile de prim-miniștri la mișto și după depunerea mandatului de premier în plină criză a coronavirusului, românii ar trebui să creadă acum căCîțu (sic!), Șică și Culaie au devenit responsabili și patrioți peste noapte?

Și că o să lupte ei eroic cu coronavirusul și o să se jertfească pentru noi?

Că o să renunțe brusc la interesele lor meschine?

O să salveze măscăricii ăștia trei țara?

O să înceteze războiul fratricid între români, pe care l-au declanșat și întreținut pe toate căile posibile?

Vor renunța ei subit la mentalitățile lor fascistoide, în numele binelui comun?

În timp ce, în toate țările afectate de coronavirus, se fac apeluri comune disperate la unitate politică și socială, Zapciul Culaie și gașca lui de babuini galbeni își împing pînă la demență party-priurile, se felicită între ei că au pus iar nemeritat mîna pe putere.

Iar o parlamentară liberală declară cu nonșalanță că, dacă ar fi infectată cu COVID – 19, primul lucru pe care l-ar face ar fi să pupe un fruntaș pesedist.

Bine le-ar face, pentru că au participat la blatul jegos de a învesti în funcție Guvernul Ludovid – 19, adevăratul virus care distruge România.

Cît despre declararea stării de urgență, este tot ce își putea dori mai mult Zapciul Culaie: în sfîrșit pune mîna pe puterea totală și nu va mai fi nimeni care să se opună planurilor sale schizoide.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg