Mutu-i mut, dar mai e și retardat! -V-. S-a suit sasul în copac

Vizita Papei Francisc în România se constituie, fără doar și poate, dincolo de atacurile și nemulțumirea unora, într-un prilej de bucurie pentru mii de oameni, fie că sînt ei catolici, fie că nu.

Ce întristează este însă specularea pe plan politic a venirii Suveranului Pontif în țara noastră și faptul că din partea României a fost primit de niște caricaturi de reprezentanți ai Statului.

Cuplul prezidențial este o rușine pentru România și o flegmă pe obrazul nostru, al tuturor:

Nu doar că au stat lipiți ca rîia de Sfinția Sa, pe toată durata evenimentelor din București, dar în prezența Papei, imbecilul ce ne reprezintă a rîs în permanență, cu gura bogată pînă la urechi, ca proasta în drum, în timp ce țoapa de lîngă el a arătat ca o doamnă de moravuri ușoare, descinsă direct de pe Mătăsari.

La ăștia nu s-au mai sesizat tinerii frumoși și liberi, nu i-a acuzat nimeni că își lipesc imaginea de cea a Papei și caută cîștig de imagine din chestia asta?

Mai mult decît atît: retardatul pur și simplu nu se poate abține. Îi spune Papei despre referendumul inept pe care l-au pritocit securiștii din România, otrăvește prezența capului Bisericii Catolice în România cu aceleași teme de propagandă cu care are grijă să clădească, zi de zi, o dictatură militară, a serviciilor secrete și a procurorilor.

Pur și simplu, s-a suit sasul în copac, mai avea să îi fluture lui Francisc niște cătușe pe sub nas și să îl invite să facă un tur al sediului DNA, singura biserică la care se închină descreierații pe care îi reprezintă.

În timpul liturghiei ținută la catedrala Sfântul Iosif din București, Papa a vorbit despre frumuseațea interacțiunii dintre oamenii aparținînd unor generații diferite: tinerii au ce învăța de la bătrîni, în timp ce bătrînii devin veșnici prin transmiterea către tineri a cunoștințelor și dragostei lor.

Oare a știut Papa Francisc, care a vorbit în cuvîntarea sa despre îmbrățișarea dintre tineri și bătrîni, că toată ziua a stat lipit de Sfinția Sa un descreierat nazist, păstorul tinerilor frumoși și liberi care vorbesc frecvent despre uciderea pensionarilor?

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg


Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg