Moscova nu crede în lacrimile propagandei NATO -II-

grindeanu patriot

În ziua atentatului de la Charlie Hebdo, în magazinul în care teroriștii luaseră ostatici, unul dintre cei ținuți prizonieri l-a întrebat pe un agresor: ”ce vină avem noi”?

”Vina de a susține un stat terorist, care ne-a distrus țara”, a venit răspunsul prompt.

România este în prezent un stat terorist, care participă din plin, în cadrul NATO, la agresarea și distrugerea altor țări, fără ca acestea să prezinte o amenințare pentru țara noastră și doar pentru a susține hegemonia imperialistă a neoconilor de peste Atlantic.

Țara noastră a devenit un adevărat cap de pod pentru trupele americane, punctul intermediar din care să își pregătească atacurile către zonele de conflict din Orientul Mijlociu.

Între timp, un adevărat pod aerian străbate cerul României, americanii tranzitînd cantități foarte mari de echipament militar masiv, pe care îl depozitează pe teritoriul țării noastre, pentru ca ulterior să fie transportat în Iordania.

Se pare că, pe fondul intensificării susținute a activității militare americane în zona Golfului, SUA pregătesc o ofensivă majoră împotriva Damascului.

România participă deocamdată cu sprijin logistic, dar, cunoscute fiind obiceiurile generalilor români, o dată cu intrarea în NATO, de a-i arunca pe soldații noștri în cele mai fierbinți zone de conflict, nu este exclus ca militari romani să participe la luptele împotriva Siriei și a Rusiei.

Cînd bumerangul se va întoarce și va izbi, românii de rînd trebuie să știe că este doar vina lor, că s-au mulțumit să tacă, complici la aceste crime.

Își mai aduce aminte cineva de Cotul Donului?

La fel ca atunci, nici acum nu își va asuma nimeni responsabilitatea, dacă va exista un ”Cotul Damascului”.

Iar consecințele, ca și atunci, pot fi extrem de grave.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg