Micul roboțel care putea -II-

Ce trist este cînd mîncătorii de căcat din televiziunile de propagandă se străduiesc din răsputeri să facă un mega-eveniment dintr-o farsă orbilă și sinistră, cum este așa-zisa alegere a Președintelui României!

De fapt, ne aflăm fix în situația de acum 10 ani, de la mimarea alegerilor prezidențiale din 2009. Asistăm la aceeași mascaradă de prost-gust, doar paiațele au mai fost un pic vopsite de regizori.

Acum 10 ani, Stăpînirea americană a avut grijă să îl pună pe Prostănac candidat al PSD, ca să fie sigură că o să cîștige Lacheul ei cel chel.

Atunci Prostănacul, acum Tuta.

Și totuși, Prostănacul a cîștigat, pentru că milioane de români au votat cu ură împotriva lui Băsescu. Așa că a fost nevoie să fie întors votul cu STS.

Nu este exclus deci ca în 2019 să cîștige, pe bune, pînă la urmă, Tuta. Și nu pentru că s-ar deranja cineva să o voteze pe ea, ci pentru că ura împotriva zapciului retardat Culaie a ajus la niște cote inimaginabile chiar și pentru Băsescu.

Și, la fel ca în cazul Chelului, mulți se vor duce scrîșnind din dinți să voteze împotriva Zapciului Culaie.

Aroganța și suficiența obraznică manifestate față de românii de rând, dar și obediența maladivă în fața Stăpînirii străine, de care dau dovadă atît Zapciul, cît și slugile mai mărunte care mișună și amușină în jurul lui, ar putea face Președinte pe oricine sau chiar orice ar candida în momentul de față contra lui.

Culmea inconștienței, un retardat ca Iohannis, căruia îi e frică să vorbească unu la unu cu Dăncila, o face pe contra-candidata lui tută.

Bine, românii să nu voteze tuta. Dar de ce sa votezi retardatul?

De ce să votezi un nazist dement care nu știe decît să provoace ură și dezbinare socială?

De parcă Talentatul Culaie, așa cum l-a alintat stăpînul lui de la Washington, o fi vreun geniu. De parcă este al doilea Einstein pe Pământ, nu un profesoraș provincial de fizică, ce are nevoie de un discurs scris pentru a se adresa unor elevi de școală primară.

Zapciul este atît de inept, încît cu toată propaganda nebună din jurul lui, cu sprijinul Stăpînirii străine și cu susținerea fățișă a corporațiilor din România, tot nu ar fi în stare că cîștige nici într-o sută de ani niște alegeri care nu sunt măsluite.

Noroc însă că STS e la post.

Și dacă nu ar fi, e Stăpînirea străină la telefon, și va suna, ca acum cinci ani, cînd securistul nevolnic de Ponta, deși cîștigase, s-a retras din cursă încă înainte să se termine de numărat voturile.

Doar dacă valul urii noastre nu acoperă totul.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg