Libertatea de a nu avea de ales -III-. ”Democrația” cenzurii

Libertatea și democrația în România zilelor noastre au ajuns la niște cote atît de înalte, că pur și simplu ți se taie respirația și te ia cu amețeală!

Astfel, cel puțin 95% din ceea ce înseamnă mass media și new media, televiziuni, posturi de radio, ziare, reviste, site-uri și bloguri de pe internet, rețele sociale, diseminează cu voioșie propaganda oficială a Sistemului, adică îi pupă cu patos în cur pe americani.

Restul de 2-3%, dacă se poate vorbi și despre procentul ăsta mic, pentru că de fapt este vorba de cîteva bloguri și site-uri de pe internet, maxim 10, care nu juisează de fericire cînd cumpărăm armament de la licuriciul strategic, reprezintă o adevărată amenințare națională, au fost declarate ”FAKE NEWS” și sînt în permanent în colimatorul propagandei oficiale.

Deși publicațiile electronice anti-Sistem reprezintă practic cîteva glasuri rătăcite, care nu au nici o șansă de a răzbi corul uriaș de menestreli ai regimului pro-american de la București, împotriva lor s-au lansat atacuri virulente, din partea establishmentului, pentru a le denigra, platforme media care să manipuleze adevărul, aplicații care să le blocheze în motoarele de căutare, s-au făcut adevărate liste publice ale rușinii, au fost puse la stîlpul infamiei. În plus, paginile din social media sînt în permanent restricționate, blocate, faultate în fel și chip de administratorii rețelelor.

Think-tankurile americane au propus declararea lor ca amenințări la adresa securității naționale. În prezent, trompetele americanilor, multe la număr și foarte vocale, fac deja în mod public afirmații de-a dreptul scandaloase, ce țin de interzicerea dreptului la opinie, de interzicerea libertății presei și punerea pumnului în gura tuturor celor ce nu achesează la propaganda oficială.

Dar de ce deranjează oare atît de tare establishmentul niște bloguri și site-uri de pe internet, dacă despre ele se poate vorbi doar în termeni de ”FAKE NEWS”?

Se poate vedea că, cel puțin în colonii, asta este marea democrație americană: cenzură și publicații aflate în embargo, așa cum se află și Invectiva.ro, nu libertatea cuvîntului și schimbul liber de opinii.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Libertatea de a nu avea de ales -III-. ”Democrația” cenzurii

  1. Le este frica ca aceste voci,desi putine, sa nu se faca auzite de miliardele de oite care pasc fericite pe plaiurile pline de iarba verde plasticata a capitalismului(feudalism mascat).Doamne fereste sa înceapa oile sa se trezeasca…..sa piarda “ciobanasii” puterea si viata lor luxoasa…

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg