L-am mîniat pe dumnezEU!

dumnezEU

De vreo trei săptămîni încoace, contul de Facebook al Invectiva.ro este supus unor atacuri continue și susținute, fiind raportat la foc automat pentru conținut inadecvat. De două ori aceste atacuri au și reușit, obligîndu-ne să schimbăm două pagini oficiale în doar două săptămîni și să pierdem, în felul ăsta, legătura cu mulți dintre cititorii noștri.

Invectiva.ro s-a constituit, încă de la început, într-o voce împotriva prostiei și a nedreptăților de orice fel, ce ne sufocă în viața cotidiană. Drept urmare, publicația noastră a fost, în 2011 și 2012, un opozant frenetic al regimului Băsescu, articolele noastre și postările pe conturile de social media ale Invectiva.ro reflectînd întocmai această poziție.

Cu toate acestea, nimeni nu s-a gîndit să raporteze sau să reclame activitatea noastră.

O dată însă cu Referendumul împotriva lui Băsescu din vara trecută, eșuat, așa cum se știe, lamentabil, și cu alegerile parlamentare din decembrie 2012, poziția exprimată de site-ul nostru a suferit o nuanțare.

Opiniile expuse în articolele publicate de Invectiva.ro, de asemenea, în sensul că am început să condamnăm politica imperialistă a Uniunii Europene și a Statelor Unite ale Americii, tratarea României ca o colonie fără nici un drept și doar cu obligații, respectiv, complicitatea trădătoare și criminală a ÎNTREGII clase politice românești în fața acestei situații.

După această schimbare de atitdine, au început și atacurile împotriva publicației noastre. Inițial, am fost acuzați de băsism, pentru ca am îndrăznit să ridicăm vocea la auguștii lideri ai USL. După aceea, nu am mai fost acuzați de nimic, pur și simplu prezența noastră pe diferitele rețele sociale a început să fie atacată furibund.

Nu știm și nici nu ne interesează dacă aceste atacuri vin din ticăloșie sau doar din prostie, pentru că acest lucru nici nu contează. Se pare însă că am descoperit adevăratul RĂU care macină societatea românească de mai bine de douăzeci de ani de zile. Iar faptul că deranjăm foarte tare acest RĂU nu face decît să ne încurajeze în a ne continua activitatea și pe mai departe.

Atacurile noastre împotriva condiției de vasal în fața marilor puteri a României l-au mîniat, iată, pe dumnezEU. Pentru că, din păcate, EU (European Union) se pare că este adevăratul dumnezeu la care se închină românii, fie ei politicieni vînduți și corupți pînă la măduvă, fie simpli oameni de rînd, roși ca de cancer de sindromul slugii, ce le circulă prin vene în loc de sînge.

După ce s-au închinat la Înalta Poartă, după ce au pupat poalele asupritorilor habsburgi și au raportat tovărășește la Moscova, românii au găsit un nou dumnezeu căruia să i se închine, un zeu cu două fețe, SUA și UE, în fapt, imagini în oglindă ale aceluiași monstru, căpcăunul corporatist neo-liberal care vrea să pună stăpînire pe această lume.

Și dacă alte popoare au încercat și mai încearcă, cu mai mult sau mai puțin succes, o oarecare rezistență, românii, în marea lor majoritate, i s-au închinat căpcăunului necondiționat, chiar s-au rugat de el să vină și să îi spolieze.

Slugoi perfecți, ei se străduie acum să închidă gura celor ce încearcă să le deschidă ochii, pentru a nu își supăra stăpînul!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg