Grecii ăștia, ce oameni răi!

grecii oameni rai

Arătînd o lipsă de respect de-a dreptul revoltătoare pentru învățăturile și înțelepciunea cancelarului german, Angela Merkel, trădătorii și ne-europenii ăia de greci au scos ieri învingător în alegeri un partid care promite că va pune stop programelor de austeritate impuse de Uniunea Europeană.

Este vorba de Syriza, partid caracterizat de toți apologeții UE ca fiind extremist de stînga, pentru că, nu-i așa, tot ce nu își trage seva doctrinară de la neo-fascismul aplicat de popularii europeni pe Bătrînul Continent poate fi foarte ușor etichetat ca fiind radical, ne-democratic și ne-european.

De parcă doamna Merkel, fie-i augustul nume mult-prea-lăudat, i-a pus pe greci să strîngă cureaua așa, dintr-un moft al dumneaei, pentru că așa i s-a năzărit peste noapte! Nerecunoscătorii ăia de greci nici nu iau în calcul posibilitatea că doamna cancelar s-a gîndit în primul rînd la ei și la binele lor, să îi facă supli și frumoși, pentru că, după cum se știe, grăsimea dăuneaza grav sănătății și nici prea aspectuoasă nu este!

Să ia grecii exemplu de la români, care nici nu trec strada fără să primească aprobarea de la Washington, Berlin și Bruxelles, pentru că, după cum se știe, americanii și vest-europenii sînt ființe superioare, iar civilizația occidentală capitalistă și marea cantitate de înțelepciune acumulată în cadrul ei veghează asupra noastră, ca să ne fie nouă viața ușoară și frumoasă!

Așa se și explică faptul că, în România, pînă și cerșetorii de la colț de stradă sînt ”de dreapta” și adepți ai doctrinelor capitaliste. Nu există alt popor la fel de capitalist și de neo-liberal ca românii, care se închină la lipsa de coeziune socială și la ideea de stat minimal ca la sfintele moaște, mai puțin cînd iau credite în franci elvețieni și ies protestînd în stradă, ca să le acopere Statul paguba.

Cît despre nerecunoscătorii ăia de greci, care au dinamitat însăși ideea de Uniune Europeană neo-fascistă și atentează, prin mofturile lor și insistența cu care vor să își astîmpere foamea, la mărețele planuri ale doamnei cancelar Merkel, la înfăptuirea, grație puterii de luptă și a neobositelor eforturi ale clasei politice europene, a celui de-Al Patrulea Reich, probabil că sînt niște rusofili care vor să își dea țara Moscovei.

Noroc cu mass media și cu mîncătorii de căcat profesioniști din România, care au tras din timp un semnal de alarmă cu privire la această situație revoltătoare și care luptă zi de zi, jertifindu-și puterea de muncă și chiar liniștea sufletească, pe altarul unei Europe strîns unite în jurul ideii de asuprire a omului de către om.

Iar Revoluția socialistă pornită la Atena a primit un nesperat sprijin din partea premierului României, Papleacă Ponta Claponul, primul socialist cu gîndire economică de dreapta din lume, care a ținut să îi felicite public pe greci pentru alegerea făcută.

Se vede treaba că Claponul, pentru a rămîne premier la Palatul Victoria și nu la castelul de apă din Jilava, ar fi în stare să coabiteze și cu Syriza, întinînd astfel nobilele idealuri ale capitalismului neo-liberal, pe care s-a angajat neabătut ori de cîte ori a avut ocazia.

Ce bine însă că Papleacă Ponta este recunoscut de toată lumea că una zice și alta face, altfel românii, care au un nivel de trai cel puțin de trei ori mai mic decît al celor ce au votat cu Syriza, se expuneau unui risc de neconceput:

Acela de a ajunge și ei ca grecii!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg