Creștinul Becali se închină doar la Zeus -II-

foto CODRUTA DRAGOESCU

Cavalerul Luminii, Atletul lui Dumnezeu, Creștinul Atomic, sau, dacă vreți, Pomada Zeilor, pe numele său de mirean Becali Gheorghe, ignoră pur și simplu pilda tragică a lui Iuda din Biblie și trimite în ultimele zile bezele dulci și vorbe mieroase către Traian Băsescu, cel pe care chiar el, cu gura lui, l-a numit ca fiind Satana.

Se vede treaba că pînă și Cimpanzeul din Pipera și-a dat seama că nu e nici o scofală cu papagalii de la USL, care pînă mai deunăzi promiteau în dreapta și în stînga protecție pentru toți cei care ar putea fi agresați de numitul Traian Băsescu, fie ei simpli cetățeni sau ditamani patronii de cluburi de fotbal și latifundiari speculanți de terenuri.

Și dacă apartenența la USL nu l-a ferit de o condamnare la trei ani de pîrnaie, fie ei și cu suspendare, Becali și-a făcut o socoteală cît se poate de corectă.

Dacă vorbele frumoase, rumene și sfîrîitoare, dar goale pe dinăuntru ca o gogoașă, ale useliștilor, i-au văduvit pe foarte mulți dintre români de speranța unei vieți decente în țara lor, în cazul său este vorba și de sume foarte mari de bani aruncate, practic, în vînt. Să îi fie pusă în pericol și libertatea, asta este deja peste poate.

Mai ales că procurorii, Justiția, serviciile, într-un cuvînt, Puterea, tot la Satana se află, și nici nu există semne că le va pierde foarte curînd, atîta timp cît cei care ar trebui să i le ia, politicieni de mare anvergură, se joacă cu coabitarea în nisip.

Așa că Becali, cît se dă el de smerit și de creștin, se face frate și cu Dracul pînă trece puntea. Uită doar că Dumnezeu vede tot.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg