Circuitul băsismului în natură -II-. Următorul scapă turma

Traian-Basescu

Simpla arestare a lui Mircea Băsescu, pentru o zi, pentru 30 sau 300 de zile, nu reprezintă o miză importantă pentru interesul general.

Chiar dacă, în cele din urmă, ar fi însoțită și de dispariția lui Traian Băsescu de pe scaunul de la Cotroceni și aruncarea acestuia după gratii, așa cum, în treacăt fie spus, merită cu vîrf și îndesat, populația nu ar avea de cîștigat din asta decît cel mult la nivelul unei satisfacții venită din răzbunare: ”să mai sufere și ei, că pe noi destul ne-au chinuit.”

Altfel spus, dacă Băsescu pleacă, dar băsiștii și sistemul băsist rămîn, așa cum foarte clar se poate întrevedea încă de pe acum, nu am făcut nimic!

Situația este foarte asemănătoare cu cea a lui Adrian Năstase: degeaba a fost aruncat fostul premier în pușcărie, dacă ispășește o așa-zisă pedeapsă pentru niște termopane și niște afișe electorale pe care nu le-a putut justifica.

În schimb, nu s-a spus și nu se spune nimic despre trădarea fără margini la care a fost părtaș Năstase, din poziția de șef al Guvernului, despre subminarea intereselor și a economiei naționale, despre predarea României pe un platou de aur intereselor străine, despre înlocuirea unui iluzoriu stat de drept cu o rețea securisto-mafiotă care controlează totul.

În mod similar, degeaba ar fi trimis Băsescu să își scrie memoriile într-o celulă cu zăbrele la fereastră, dacă rețeaua încîlcită de procurori, de judecători, polițiști, servicii secrete, propagandiști media, politicieni veroși, interlopi și spioni străini care l-a susținut pînă acum îi va supraviețui și va continua să sufoce România ca un vampir și de acum încolo.

După cum se poate vedea, nici nu a fost bine reținut Mircea Băsescu de DNA și o groază de propagandiști au sărit disperați să apere instituțiile băsiste, de teamă ca putregaiul ce domnește în interiorul lor să nu fie devoalat.

Vorbe precum ”amenințări la adresa independenței Justiției”, ”atac la DNA”, ”statul de drept, în pericol” șamd au putut fi auzite toată ziua pe la televiziuni, spuse de mari jurnaliști și deontologi (sic!) care ar face totul să apere sistemul băsist din care fac parte.

DNA-ul este o instituție eminamente băsistă, ESTE BĂSESCU, iar reținerea fratelui mai mic nu se intenționa a fi altceva decît o diversiune pentru a mai disipa tensiunea de la nivelul opiniei publice.

Alegațiile venite dinspre Bercea Mondial, care s-a hotărît să îi tragă după el pe toți cei implicați și a acuzat de luare de mită doi dintre cei mai importanți capi ai ”justiției” băsiste, Luluța Koveși – procurorul șef al DNA, respectiv Livia Stanciu – Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, au prins propaganda băsistă un pic în off side.

Așa că am putut vedea, încă o data, întreg sistemul băsist de manipulare pus la treabă, încercînd să îndrepte toată atenția asupra lui Mircea Băsescu pentru a spăla obrazul rețelei mafiote ce controlează țara.

Traian Băsescu nu ar fi putut să fie ce a fost și să facă toate grozăviile la care am fost martori în ultimii zece ani dacă nu ar fi fost susținut pînă în pînzele albe de cei asemeni lui. Oameni ticăloși, oameni mici, oameni proști, pentru care onoarea, mîndria, legea, dreptatea, interesul comun și țara nu reprezintă nimic.

O viermuială infectă de aparatciki ce colcăie la toate nivelurile Statului, o rețea securisto-mafiotă ce și-a creat propriul imperiu corupt prin care controlează România, predînd-o intereselor străine ce girează de la Washington sau Bruxelles această mizerie.

Iar locatarul ilegitim de la Cotroceni nici nu a dispărut încă de la conducerea acestui imperiu și urmașii lui se luptă aprig pentru a pune stăpînire pe el, prin ”coabitare” sau prin ”unificarea dreptei”, după caz.

Adevărata miză pentru poporul român nu este arestarea lui Mircea Băsescu sau a lui Traian Băsescu, oricît de aducătoare de satisfacții ar fi, și nici luptele intestine ce se dau acum pentru cîștigarea controlului asupra mafiei securiste ce conduce România, în numele și cu acordul intereselor străine.

Miza este eliberarea de sub acest flagel.

2 thoughts on “Circuitul băsismului în natură -II-. Următorul scapă turma

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg