Băsescu = Ceauşescu

basescujpeg

Ziua de ieri, 15 ianuarie 2012, a arătat, dacă mai era nevoie, că Revoluţia din 1989 a eşuat. Am putut vedea aceleaşi dezinformări, aceleaşi diversiuni securistice ca în Decembrie 1989 sau ca la mineriadele din iunie 1990 sau septembrie 1991.

Am putut vedea, fără putinţă de tăgadă, că frîiele acestei ţări se află în mîna aceloraşi securişti nenorociţi pe care nimic nu îi opreşte în lupta lor nebună pentru putere şi care nu se vor da duşi aşa de uşor cum poate ar crede unii.

Am fost cu toţii martorii punerii în scenă a unei contra-manifestaţii diversioniste organizată şi executată ca la carte, susţinută din plin de manipularile şi agenţii de dezinformare din mass media.

Atenţia de la manifestanţii contra regimului securist Băsescu a fost repede şi eficient mutată către haosul şi distrugerile orchestrate chiar de securiştii lui Băsescu, prin intermediul unei bande de descreieraţi uşor de manipulat.

Totul făcut cu complicitatea criminală a Jandarmeriei, care nu s-a putut ridica peste statutul de organ de represiune fără minte, de pulan aflat în mîna decidenţilor politici, concentrîndu-şi toate eforturile împotriva manifestanţilor paşnici, pe care i-a brutalizat, amendat şi ridicat cu duba absolut fără nici un temei legal. Asta în timp ce împotriva diversioniştilor violenţi a avut doar un rol decorativ.

Aşa că Revoluţia trebuie să continue. Ne-a mai fost furată o dată. Să nu îi lăsăm să o facă şi a doua oară.

Jos Băsescu !

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg