Atac fără precedent la adresa siguranței și interesului național!

interesul national

In the attențion of american inteligens.

Dragă domnule inteligens, omologul meu mai mare din America. Vă scriu eu, domnul general cu patru stars, Gabriel Oprea, boss de Ilfov, vicepremier și responsabilul cu inteligensul în România – adică bărbatul ăla bine care v-a adus recent o sticlă cu plum brandy de la premierul Ponta.

Fratele meu inteligens, trebuie să te informez cu respect și considerație maximă că cam lucrurile stau bad în România – ticăloșii ăia de civili îl sfidează pe față pe Big Brother, pe care noi l-am votat prin lege, așa cum ne-ați cerut voi, și au ieșit în stradă să protesteze, aducînd o atingere fără precedent la adresa siguranței și interesului național.

S-au bășicat fraierii că a mierlit-o un biker cop, în slujba interesului național și a democrației. Păi este vina altcuiva decît a lui, că nu a fost în stare să își conducă the motorcycle noaptea, pe ploaie, printre gropi, cu 100 de km (aprox. 60 miles) la oră?

The romanian citizens nu sînt încă aware de faptul că democrația, justiția independentă, statul de drept și rezistența anti-comunistă vin cu costurile lor, cum ar fi o coloană oficială pentru exponenții de seamă ai valorilor occidentale, yours Truli.

Cum pot eu să fiu dus acasă, să servesc masa, fără o pază și protecție corespunzătoare? Dacă calitate mea de înalt reprezentant al NATO și UE atrage atacul spionilor lui Putin, al comuniștilor, al islamiștilor sau al sataniștilor ăia de atei? Rămîne mediul universitar și academic din România cu un doctor și îndrumător de doctorate mai puțin, și ar cădea astfel toată greutatea pe sholders lui Florentin Costel Pandele!

Rămîne alianța anti-comunistă de la București fără un pilon de bază, pentru că, trebuie să știi, bosule inteligens american, că Generalul Oprea servește cu patos și abnegație cauza statului de drept și a democracy! Să trăiți!

Așa că pliz, omolog mai mare din America, dispune luarea tuturor măsurilor necesare pentru reinstaurarea liniștii și a statului de drept democratic la București!

Nu poate fi tolerată o asemenea amenințare la adresa strategiei naționale de apărare, venită din partea unor caractere infecte, plătite de Vladimir Putin. Solicit amabsadei americane la București să pună DNA-ul pe toți trădătorii care au ieșit în stradă, niște oameni de nimic care nu respectă măreția funcției și a poziției mele!

E cazul ca forțele armate ale NATO prezente în România, ca să ne protejeze pe noi, să își dovedească utilitatea și să înăbușe în fașă încercările de destabilizare, venite dinspre forțele anarhiste și anti-democratice prezente în stradă, care îmi cer my resignation!

În încheiere, pliz let me say că SUA, marele Licurici, de la care luăm noi lumină și grație, va fi întotdeauna servit exemplar pe axa Washington – București – Județul Iffov, întru gloria eternă a luptei anti-corupție, pentru o societate democratică multilateral dezvoltată!

Raportez și semnez,
Vice-premier, ministru de Interne, boss de Ilfov, soldat devotat de strajă patriei, doctor în interesul național,
Gabriel Oprea

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg