Un neo – fascist pentru Primăria Generală -II-

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că oraşul ”este sufocat de maşini” parcate pe trotuar şi pe prima bandă, iar preţul parcării trebuie să crească.

”Chiar dacă am avea o cantitate nelimitată de bani în momentul ăsta, nu am putea să organizăm, să concepem şi să executăm acele piste de biciclete pe care toată lumea le aşteaptă, pentru că oraşul acesta este sufocat de maşini parcate şi pe trotuar şi pe prima bandă”.

Deci, să băgăm taxe prohibitive pentru mașini, mai precis pe locurile de parcare, ca să lăsăm loc cîtorva hipsteri cu pălăriute care se deplasează cu trotinetuțele.

Elitismul turbat al descreieraților de tipul lui Muucușor și al celor care îl votează și susțin pînă la moarte nu ține însă cont de un lucru.

Săracii nu vor să fie săraci!

Teoriile oribile care spun că săracii sînt săraci pentru că nu vor să muncească au o evidentă tentă fascistoidă, în țara în care salariul minim nu asigură un nivel de supraviețuire peste limita sărăciei, iar jumătate din cei care muncesc o fac pe salariul minim.

Da, să salvăm mediul, e ok – atunci să fie puse la dispoziția tuturor mașini electrice accesibile, cu service accesibil pe termen lung.

Pentru că altfel privezi o mare parte din populație de drepturi fundamentale. Săracii nu vor să fie săraci. Și nici să conducă rable nu vor.

Lupta pentru mediu, ca să nu aibă un caracter fascist, trebuie să înceapă în primul rînd cu creșterea nivelului de trai al populației, pentru a-și putea permite această luptă.

Nu cu taxe și prohibiții abuzive, impuse arbitrar de niște politruci care habar nu au pe ce lume se află, de niște propagandiști dogmatici care nu dau doi bani pe semenii lor, cu atît mai mult că sug de la țîța banului public alimentată tocmai de taxele și impozitele plătite de săracii mulți la număr de care vor ei să scape.

O clasă subțire de îmbogățiți, ce nu mai au loc de cei 90% care nu își permit o mașină electrică nouă și ar vrea să îi dea afară, într-un exemplu perfect de fascism social, de pe străzi, din orașe, dacă ar putea și din viață.

Iar imbecilitatea lui Mucușor ia forme statuare.

”De zeci de ani maşina nu mai reprezintă simbolul prestigiului social”, a declarat el, pentru a-și susține inepțiile.

Păi eu nu merg bă cretinule cu mașina pentru prestigiu social, ci de nevoie.

Eu am familie, am copii, fac cumpărături, am nevoie de transport la dispoziție, rapid, voluminos și sigur.

Știu, eu și alții ca mine, mulți la număr, nu sîntem în ținta ta de public, tu și tefeliștii tai vreți să lăsați țara asta fără copii, dacă ați putea.

Ghinion. Punem pariu că pînă la urmă îți bagă unul din ăștia ca mine, cu copii, o bicicletă în cur?

În afară de mașini, Bucureștiul este sufocat de oameni! Le punem și lor o taxă pe respirat? Sau mai omorîm din ei?

Cu cine să începem? Eu zic că ar fi bine cu ultimii veniți. Mai ales ăia cărora le put miticii.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Un neo – fascist pentru Primăria Generală -II-

  1. ” In afara de masini , Bucurestiul mai este sufocat de oameni . Le punem si lor o taxa pe respirat ? Sau mai omoram ei ? ” Esti nebun ? Vezi ca-i dai idei lui Mucusor !!!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg