Trompeta hibrid


Ce este o trompetă?

O trompetă este un instrument, o tinichea goală, în care, daca sufli cu destulă putere, suflul este amplificat și transformat în sunete.

Trompeta scoate de obicei sunete stridente, țipătoare, deranjante la urechi și e nevoie de o măiestrie deosebită a celui care suflă în ea ca sunetele întîmplătoare să devină note muzicale care să aline urechile și sufletul celor care le ascultă.

Însă, în ciuda unei tradiții remarcabile a jazz-iștilor de culoare care au devenit trompetiști unanim recunoscuți și apreciați în toată lumea, trompetișitii din ultimii ani ai administrației SUA nu prea reușesc să o facă pe trompeta Radu Tudor să hipnotizeze un număr suficient de mare de români, pentru a-i face să plece la război cu rușii.

Trompeta în cauza e mai tot timpul isterică, extrem de instransigentă, deranjantă, agresează aproape zilnic urechile celor care ajung voit sau din greșeală în contact cu bălăriile purulente pe care le emite.

Ba, mai mult, a ajuns subiect de nesfîrșite glume pe rețelele sociale și urmările sunetelor pe care le scoate pe gură sînt mai degrabă opuse scopului dorit de trompetiști:

Tot mai mulți români privesc cu dezaprobare către interminabilele cheltuieli militare, de zeci și zeci de miliarde de dolari, pe care trompetiștii din SUA le impun Statului român în numele unei siguranțe iluzorii.
Prin urmare, în loc să își fidelizeze ascultătorii, trompeta-hibrid face mai mulți dușmani, iar cîntecele pe care le cîntă trompetiștii nu mai ajung la urechile nimănui.

Chiar așa, să fi rămas administrația SUA fără trompetiști pricepuți?

Sau o fi trompeta proasta?
http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg