Tricolorii sînt băeții noștri (sic!) -II-

După ce bă-eții noștri, tricolorii, au închis gura tuturor nemulțumiților, zdrobind acum doi ani selecționata de pescari a Insulelor Feroe, chiar la ea acasă, și obținînd o epocală calificare la Euro 2016, alături de jumătate dintre echipele din Europa, ieri au mai dat o binemeritată lecție suporterilor români, reușind să dea un gol Armeniei, în echipa căreia a jucat însuși Vosganian.

Bravo băieți!

Iar faptul că autorul golului a înjurat, imediat după reușita sa, demnă de analele cărților de istorie, suporterii români prezenți în tribunele Arenei Naționale, este chiar un lucru lăudabil, demn de toată stima.

Așa se poate vedea spiritul eroic de sacrificiu al bă-eților noștri, atunci cînd își doresc foarte mult victoria.

Mai ales că victoria nu îi dorește deloc pe ei.

Noi îi iubim oricum, că sînt bă-eții noștri, și nici nu mai trebuie să se lupte acum pentru calificare, mai ales că sînt nevoiți să își riște gleznele fine jucînd cu toți cotonogarii, care nici nu îi merită de adversari.

Vor avea numeroase ocazii să își demonstreze valoarea incontestabilă, învingînd fără drept de apel selecționate cu adevărat valoroase, ca cea din Satul Ștrumpfilor, din Orașul Piticoților sau chiar pe cea a statului Liliput.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg